Succes tycoon Brian Tracy komt naar Nederland

Strategic consulting

Succes tycoon Brian Tracy komt naar Nederland

---

Vele directeuren, ondernemers, coaches, managers en werknemers in elk werelddeel kennen de succes tycoon Brian Tracy. Grijp deze opportuniteit om hem in levende lijve te zien bij ons in Amersfoort op donderdag 27 april.

Brian Tracy gaat in waarom bepaalde mensen succesvoller zijn dan anderen. Miljoenen hebben zijn succesformule gebruikt en dit betekende een enorme ommekeer zowel persoonlijk als zakelijk bereikt. De juiste mindset, bepaald 85% van onze resultaten.

Brian Tracy is auteur van meer dan 35 boeken en 300 leer audio's op het gebied van leiderschap, management, verkoop, persoonlijke ontwikkeling, strategische planning, doelen stellen, time management, creativiteit, coaching en andere onderwerpen. Van zijn serie 'Psychology of Achievement' zijn meer dan 1.000.000 exemplaren verkocht in 20 talen. In het boek '50 succes klassiekers' wordt hij genoemd als een van de meest invloedrijke mensen op het bereiken van authentiek succes. Jaarlijks spreekt hij voor meer dan 400.000 deelnemers.

In zijn laatste boek 'something for nothing', laat Brian Tracy zien er geen korte weg naar succes is en tegelijkertijd dat het krijgen van succes geen toeval is. Voor meer informatie kijk eens op www.BrianTracy.nl.
In april is er een persconferentie met Brian Tracy. Voor meer info neem contact op met John Groot van Empower (072 5122505) of Radjesh Soebedar van Strategic consulting (0616 480 389).

Note voor de pers.