Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 7 maart 2006

Nederlandstalige gamesite GameVillage passeert de 100.000 leden grens

Utrecht, 7 maart 2006 ­ De populaire gamesite GameVillage heeft afgelopen weekeinde het 100.000ste lid mogen verwelkomen. Met een groei van gemiddeld 250 nieuwe leden per dag is deze Nederlandstalige website over PC en console spellen de snelstgroeiende gamesite in de Benelux.

Met 100.000 geregistreerde leden is GameVillage de grootste gamesite in Nederland. In België doet de druk bezochte website het zeer goed met een tweede plek.

"De mijlpaal van 100.000 leden is eerder bereikt dan we zelf hadden verwacht", aldus Jeroen Remijnse, Sitemanager van GameVillage. "GameVillage wordt onderhouden door meer dan 100 gamers. Omdat we ons niet alleen richten op de doorgewinterde gamer, maar ook op iedereen die af en toe een spel speelt, konden we vooral de laatste twee jaar snel groeien".

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

===========================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht