Paul Offerman benoemd tot marketingmanager bij VVCR

Vvcr

Paul H.M. Offerman is per 1 februari 2006 benoemd tot marketingmanager bij het opleidings- en trainingscentrum VVCR. Offerman vult hiermee een nieuwe functie in bij Nederlands grootste opleidingsinstituut voor verkeersveiligheid en vakbekwaamheid. Hij is verantwoordelijk voor de corporate marketingstrategie en de marktontwikkeling in het beroepsgoederen- en personenvervoer.

Offerman (53) is bij brancheopleider VTL precies 18 jaar verantwoordelijk geweest voor de opzet en marktontwikkeling van opleidingsprogramma's voor het openbaar vervoer, de taxi- en touringcarsector en gespecialiseerde opleidingen voor het goederenvervoer. Offerman heeft daarbij in samenwerking met brancheorganisaties en overheden veel (internationale) projecten opgezet ter verbetering van de vakbekwaamheid en verkeersveiligheid in het wegvervoer. Voor de VTL periode is Offerman ruim 14 jaar bij het Amsterdamse Gemeente Vervoerbedrijf werkzaam geweest in verschillende technische kaderfuncties en was daarbij nauw betrokken bij de opleidingen voor technisch- en rijdend personeel. De kennis en ervaring die Offerman heeft opgedaan zijn zeer waardevol voor VVCR.

Patrick Hekkert, algemeen directeur van VVCR;'VVCR heeft zich in de afgelopen periode als organisatie sterk ontwikkeld: met een breder pakket producten en diensten en de opening van nieuwe vestigingen. Maar ook vanuit de markt is de vraag toegenomen naar opleidingen met hoog rendement. Denk hierbij aan schade- en brandstofreductie. Daarnaast zullen met ingang van 2008 wettelijke bij- en nascholingseisen gelden voor het personenvervoer en met ingang van 2009 voor het beroepsgoederenvervoer. Daarom zijn wij verheugd met de komst van Offerman. Hierdoor kunnen wij deze ontwikkelingen een stap voor blijven door tijdig een goed opleidingspakket te bieden en natuurlijk de hoge kwaliteit te behouden die onze relaties van ons gewend zijn'.

VVCR bestaat al ruim 33 jaar. Samen met 85 medewerkers wil VVCR een constante bijdrage leveren aan de verhoging van de verkeersveiligheid. Omdat het verkeer blijft veranderen, is VVCR steeds creatief en vernieuwend in haar concepten. Het cursusaanbod is daarom altijd actueel, aangepast aan de nieuwe situaties en regelgevingen. VVCR traint op jaarbasis ruim 34.000 cursisten. Naast de hoofdvestiging in Rijssen heeft VVCR ook opleidingslocaties in Drachten, Gouda, Leerdam en Lelystad.


Noot voor de redactie,