Politie Zeeland


---


O-1043-2006 Glad wegdek, automobiliste rijdt in sloot
Op de Tervatenseweg in Kloetinge is dinsdag rond 08.00 uur een 41-jarige vrouw uit de gemeente Goes met haar auto in de sloot beland.
Doordat het wegdek in een bocht ter plaatse glad was door ijzel verloor ze de controle over haar auto en reed zij met de voorzijde van haar auto in de sloot. De 41-jarige vrouw raakte niet gewond, haar auto had alleen schade aan de voorzijde.

Z-1044-2005 Auto in de sloot door gladheid
Op de Patrijzendijk in Hulst is dinsdagmorgen rond 09.15 uur een 25-jarige Terneuzenaar met zijn auto in de sloot gereden.
Omdat de weg ter plaatse glad was, gleed de automobilist in een bocht met geringe snelheid de sloot in. Zijn auto moest door een takelwagen uit de sloot worden getakeld maar had geen noemenswaardige schade opgelopen bij de glijpartij zodat de automobilist zijn weg weer kon vervolgen.


O-1045-2006 Automobiliste rijdt door afrastering
Op de Kattendijkseweg in Goes is dinsdagmorgen rond 07.30 uur een 56-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland met haar auto door een dijkafrastering gereden.
Door nog onbekende oorzaak kwam ze aan de linkerkant van de weg terecht waarna ze weer terug naar rechts stuurde en vervolgens met haar auto de dijk afreed door een afrastering heen. De 56-jarige vrouw kwam met de schrik vrij, haar auto raakte bij de aanrijding echter geheel total loss.


---- --