Nieuwe Lowlands website on line

Mojo concerts
http://www.mojo.nl

Vandaag, dinsdag, 7 maart, is de vernieuwde Lowlands website online gegaan. Op www.lowlands.nl kan de bezoeker terecht voor ticketinformatie, vervoersinformatie, antwoorden op brandende vragen, en natuurlijk het laatste nieuws omtrent bevestigde acts.

De website www.lowlands.nl is opnieuw ontworpen door Peter te Bos en Marc Fabels, in samenwerking met Fabrique. Het laatstgenoemde bedrijf is ook verantwoordelijk voor de gehele bouw van de nieuwe Lowlandssite.

Inhoudelijk blijft alles vertrouwd: ook dit jaar biedt de site een overzicht van het programma, onderverdeeld in de categorieën Muziek, Comedy, Film + Video, Literatuur
+ Kunst, en Specials. Tevens kan men op de site terecht voor een vernieuwd FAQ-overzicht, het inmiddels bekende Lowlog (waarmee bezoekers eigengemaakte fotos kunnen uploaden), de schrijfwedstrijd en columns van Jack Nouws, Lowlands-screensavers en wallpapers, en nog veel meer. Ook de Engelstalige Lowlands bezoeker kan de site raadplegen voor alle benodigde informatie.

Nieuw zal zijn de zogenoemde Llov File (waar bezoekers hun eigen rofiel kunnen aanmaken) en de Open Mic tool, waarmee bezoekers eigen filmpjes kunnen uploaden. De Lowlandssite zal de komende weken stelselmatig met bovengenoemde en andere interactieve tools worden uitgebreid.

Op de site zullen binnenkort tevens de eerste namen voor A Campingflight To Lowlands 2006 bekend worden gemaakt.

In 2005 won de Lowlands-website nog een Nederlandse Designprijs voor beste interactief ontwerp.

A Campingflight to Lowlands Paradise 2006
18 19 20 augustus
Evenemententerrein Walibi World
Biddinghuizen

Bij aankoop vóór zaterdag 3 juni:
Vroege Vogels-ticket: E 107,50 (3 dagen festival incl. kamperen met tent, parkeren, pendelbus, excl. servicekosten)

Vroege Vogels Combi-ticket: E 126,25 (idem + 3 dagen toegang tot Walibi World tijdens het festivalweekend OF 1 dag toegang tot Walibi World op een datum naar keuze in 2006 met uitzondering van donderdag 17 augustus).

Ticketprijzen vanaf zaterdag 3 juni: E 117,50 of combiticket E 136,25

Camper Camping-ticket: E 25 ,- (geldig voor 1 camper/caravan + 1 (voor)tent op max 30m2, excl servicekosten). Te koop zolang de voorraad strekt.

Kaartverkoop door Ticket Service via 150 grotere postkantoren, 100 grotere Free Record Shops, VVVs en GWKs, 0900-300.1250 (E 0,45 p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende Lowlands voorverkoopadressen.