Ingezonden persbericht


Age of Empires III Expansion Pack aangekondigd voor dit najaar

De Indianen nemen deel aan de strijd om de heerschappij van de Nieuwe Wereld

Schiphol-Rijk, 7 maart 2006 - Windows-gamers kunnen uitzien naar een expansion pack voor het succesvolle real-time strategiespel 'Age of Empires III' van Microsoft Game Studios en Ensemble Studios. 'Het Age of Empires III Expansion Pack' biedt gamers voor het eerst de mogelijkheid om één van in totaal drie trotse Indianenstammen aan te voeren in hun strijd om de heerschappij over Amerika. Het expansion pack komt in het najaar van 2006 op de markt.

Het expansion pack breidt de gameplay van 'Age of Empires III' uit met nieuwe manieren om te spelen en te winnen, nieuwe spelelementen en extra content. Bijvoorbeeld nieuwe beschavingen, een nieuwe single player-campagne, aanvullende verbetering voor de Home City en extra landkaarten en eenheden. Ook de bestaande Europese beschavingen uit 'Age of Empires III' worden uitgebreid met nieuwe content.

'Age of Empires III' werd 2 november op de Nederlandse markt gelanceerd en is wereldwijd de best verkopende titel in deze gameserie. In 'Age of Empires III' nemen gamers in de periode 1500 - 1850 de leiding over een van de Europese naties - waaronder Nederland - bij het exploreren, koloniseren en veroveren van Noord- en Zuid Amerika. Sinds de lancering zijn er wereldwijd ruim anderhalf miljoen exemplaren van deze game verkocht en het is momenteel een van de best lopende games voor Windows.

Meer informatie en beeldmateriaal van 'Age of Empires III' is te vinden op http://www.ageofempires3.com en http://www.agecommunity.com.



Ingezonden persbericht