29
30
31
/> Maart 2006

Euro Relais vakantiehuizen zichtbaar op Google Earth Vakantiehuizen 'from space'
Euro Relais, thuis in vakantiehuizen, introduceert een nieuwe zoekfunctie op www.eurorelais.com, die zoeken op kaart mogelijk maakt. Daarmee is Euro Relais één van de eerste vakantiehuizen-aanbieders die inspeelt op de behoefte van de websitebezoeker om op basis van ligging en locatie de ideale vakantiewoning snel en eenvoudig te vinden. Met ingang van 8 maart a.s. maakt de touroperator gebruik van Google Earth, een innovatieve applicatie van Google, waarmee elke plek op aarde gevonden kan worden via satelliet- en luchtfoto's. De geografische informatie wordt momenteel stapsgewijs ingevuld waardoor al inzoomend steeds meer details van het landschap en de omgeving zichtbaar worden. Vakantiehuizen in kaart gebracht
De 6000 vakantiehuizen van Euro Relais zijn nauwkeurig geïnventariseerd en gekoppeld aan Google Earth. Websitebezoekers kunnen door de zoek-op-kaart functie nauwkeurig de ligging van vakantiehuizen bekijken en daarmee bepalen of de locatie naar wens is. Detailgegevens, prijs en beschikbaarheid per vakantiewoning verschijnen met een simpele klik van de muis.

Over Euro Relais Het aanbod van Euro Relais varieert van kastelen tot landhuizen, van boerderijen tot molens, van villa's tot chalets, van zeilschepen tot flarken. De Euro Relais vakantiehuizen zijn gelegen in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Groot-Brittannië, Slowakije, Hongarije, Tsjechië, Kroatië, Turkije en Denemarken. Bijzonder aan de wijze waarop Euro Relais haar woningen aanbiedt, is het werken met thema's, zoals Met `n zwembad, Stedentrips, Nabij het water, Landhuizen en kastelen, Groepsvakanties en Anders dan anders. 2005 stond voor touroperator Euro Relais in het teken van haar 25 jarig bestaan. Sinds 1980 biedt Euro Relais vakantiehuizen met een bijzonder karakter aan in heel Europa. Dankzij het volledig online boekingssysteem op http://www.eurorelais.com/. kunnen vakantiegangers 24 uur per dag, 7 dagen per week hun ideale vakantiehuis zoeken en direct boeken.

Noot voor de redactie (