Fans van de Wereldkampioenschappen voetbal worden in ........

Immobilienscout 24 gmbh

Fans van de Wereldkampioenschappen voetbal worden in Duitse woonkamers ondergebracht

BERLIJN, March 7 /PRNewswire/ --
Het online portaal www.WM-2006-Zimmer.de voorziet bezoekers van de WK voetbal van een gratis zoekservice voor goedkope accommodatie bij particulieren; Duitsers brengen fans graag in hun huis onder.

Met minder dan honderd dagen te gaan voor de aftrap van de WK voetbal, zijn de bezoekers nog steeds wat traag met het boeken van hun reis. En omdat veel Duitse hotels al volgeboekt zijn, vragen een heleboel bezoekers zich af waar ze moeten overnachten. Vooral de goedkopere hotelkamers zijn erg gewild. Accommodatie bij particulieren is de beste oplossing voor de prijsbewuste WK-fans die het wel leuk vinden om het Duitse leven eens van dichtbij mee te maken. Deze fans vinden een behulpzame partner in het vooraanstaande Duitse onroerend goedportaal Immobilien-Scout24, dat een dienst genaamd "Overnachten bij vrienden" runt. De dienst is beschikbaar op www.WM-Zimmer-2006.de, waar voetbalfans vanuit de hele wereld gemakkelijk en gratis kunnen zoeken naar accommodatie in de steden waar de WK worden gehouden en in de omgeving van deze steden, gedurende de periode van 9 juni tot 9 juli 2006. Fans die www.WM-Zimmer-2006.de gebruiken dragen ook bij aan een goed doel, omdat alle winst die wordt behaald op de vergoeding die wordt betaald door personen die een accommodatie huren via www.WM-Zimmer-2006.de wordt geschonken aan de stichting voor jonge voetballers die wordt geleid door de Duitse trainer Jürgen Klinsmann.

Zoals ook het geval was met de Wereldjongerendag in 2005, zijn de Duitsers ook nu voor de WK 2006 weer enthousiast om gasten vanuit de hele wereld bij hen thuis te verwelkomen, een feit dat nog eens wordt bevestigd door de meer dan 7000 kamers die op het ogenblik op www.WM-Zimmer-2006.de beschikbaar zijn. "Wij hebben meer kamers vrij dan welk ander portaal in Duitsland dan ook," vertelde Arndt Kwiatkowski, algemeen directeur van Immobilienscout24, "en het aantal aanmeldingen van kamers groeit nog steeds."

De bezoekers van het WK kunnen online accommodaties vinden binnen een straal van 200 kilometer van elk WK-stadion. De bezoekers kunnen kiezen uit verschillende types kamers, appartementen en huizen, en kunnen ook een prijsindicatie opgeven en nog vele andere factoren, zoals het aantal personen waaruit hun groep bestaat en of ze een accommodatie willen voor rokers of niet-rokers. De lijsten bevatten informatie over meubilair, locatie, beschikbaarheid, prijs enzovoort. Foto's geven de toekomstige gast een idee over hoe de accommodatie eruit ziet. Bezoekers kunnen direct zelf contact opnemen met de eigenaar en hun accommodatie reserveren via www.WM-Zimmer-2006.de. De betaling wordt rechtstreeks tussen de eigenaar en de gast geregeld.

Het www.WM-Zimmer-2006.de portaal is vooral bedoeld voor particulieren die een kamer of appartement aan willen bieden. Deze mensen betalen een vergoeding van 11 euro. Naast de Duitse website www.WM-Zimmer-2006.de is er ook een Engelse website, www.rooms-worldcup2006.com. Het portaal biedt ook een aantal nuttige reistips en veel informatie.

"Het grote aantal particuliere accommodaties dat beschikbaar is op www.WM-Zimmer-2006.de bewijst dat het motto van de Wereldkampioen-schappen, "Een tijd om vrienden te maken", niet alleen maar loze woorden zijn, maar dat het een realiteit van vlees en bloed is," zei de heer Kwiatkowski. "Veel van de mensen die zich bij ons aanmelden zijn niet zozeer in het geld geïnteresseerd als wel in de kans op een interculturele ervaring."

Over ImmobilienScout24

ImmobilienScout24, dat in Berlijn is gevestigd, is de marktleider voor onroerend goed onder de Germanophone Webportalen. De site registreert maandelijks meer dan twee miljoen unieke gebruikers en vierhonderd miljoen paginahits; hierdoor is het onbetwist het meest bezochte online onroerend goedportaal van Germanophone. Bovendien worden er maandelijks meer dan zestig miljoen virtuele bezoeken aan onroerend goed gebracht en worden meer dan 700.000 huizen op de website aangeboden. Er zijn 200 mensen bij Immobilienscout24 in dienst. De huidige eigenaren zijn Scout24 Holding GmbH, Aareal Bank AG, Morgan Stanley Dean Witter en J.H. Whitney.

Contactpersoon voor de pers:

Ergin Iyilikci
Perswoordvoerder
Immobilien Scout GmbH
Tel. +49-030-24-301-11-65
Fax +49-30-24-301-11-10
E-Mail : presse@ImmobilienScout24.de

Persservice op internet: www.immobilienscout24.de/presse