Binck NV

Persbericht

Amsterdam, 7 maart 2006

BinckBank in België van start op 7 maart

De vestiging van BinckBank in België, lanceert vandaag diensten voor Belgische beleggers. Ook in België biedt BinckBank een combinatie van uitgebreide handelsmogelijkheden, hoogstaande kwaliteit en de laagste tarieven.

De Belgische vestiging van BinckBank is gestoeld op het Nederlandse business model en de infrastructuur, maar is volledig afgestemd op de Belgische belegger.

Evenals in Nederland richt BinckBank in België zich met name tot zelfstandige particuliere beleggers, ongeacht de grootte van het vermogen of mate van activiteit. Daarnaast richt BinckBank zich in België op vermogensbeheerders en beursvennootschappen met insourcing van het complete ordertraject en (een deel van) de backoffice en rapporteringsactiviteiten.

BinckBank staat in België onder toezicht van de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen en de Nationale Bank van België.

Informatie over Binck N.V.

Binck levert diensten op het gebied van effecten en derivaten aan verschillende soorten beleggers. De onderneming biedt beleggers op kosteneffectieve en kwalitatief hoogwaardige wijze toegang tot internationale effectenbeurzen. De activiteiten vinden plaats binnen drie business units, te weten `Retail', `Professional Services' en `Trading'.

Binnen de business unit Retail treedt BinckBank op als internetbroker voor particuliere beleggers. Basis voor deze dienstverlening is een website waarmee de klant naar eigen inzicht en wens kan beleggen op alle belangrijke beurzen.

Dienstverlening aan externe zelfstandige vermogensbeheerders en commissionairs met bancaire dienstverlening en uitvoering van effectenorders, vindt plaats vanuit de business unit Professional Services.

Binnen de business unit Trading vindt handel voor eigen rekening plaats in aandelen, obligaties en derivaten.

Binck N.V. heeft een beursnotering aan Euronext Amsterdam. Pagina 1 van 2

Persvoorlichting:
Jonneke van Staveren
Hoofd PR/IR
Telefoon: 020 ­ 522 0372
jvanstaveren@binck.nl

Binck N.V.
Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam
www.binck.com

Pagina 2 van 2