Frans Maas

PERSBERICHT
Dit is een gezamenlijke openbare mededeling van DSV A/S ("DSV"), DFDS Transport Group A/S (de "Bieder") en Koninklijke Frans Maas Groep N.V. ("Frans Maas"). Deze mededeling en gerelateerde informatie vertegenwoordigen geen openbaar bod om aandelen Frans Maas te kopen, noch een verzoek van een bod om aandelen Frans Maas te verkopen. Niet voor uitgifte, publicatie of verspreiding, geheel of gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten, Canada, Australië of Japan.

Kopenhagen, Denemarken en Venlo, Nederland, 7 Maart 2006

Aandeelhouder van Frans Maas bevestigt intentie om aandelen aan te melden onder aanbevolen openbaar bod

F.Ili Codognotto s.n.c. heeft aan Frans Maas bevestigd dat het voornemens is alle door haar gehouden Aandelen aan te melden onder het aanbevolen openbaar bod door de Bieder op alle uitgegeven en uitstaande gewone aandelen met een nominale waarde van EUR 4,80 in het aandelenkapitaal van Frans Maas (de "Aandelen") overeenkomstig de bepalingen en onder de voorwaarden die zijn opgenomen in het biedingsbericht de dato 24 februari 2006 (het "Biedingsbericht"). Deze Aandeelhouder houdt thans in totaal 307.073 Aandelen, vertegenwoordigend 5,19 % van de Aandelen op de datum van het Biedingsbericht.

Dit is een openbare mededeling ingevolge artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Noten voor de redactie:
Dit persbericht is gepubliceerd in het Engels en in het Nederlands. De Engelse versie prevaleert boven de Nederlandse versie.
Meer informatie:
DSV A/S
Contactpersonen: De heer Kurt Larsen, CEO De heer Jens Lund, CFO

Koninklijke Frans Maas Groep N.V.
Contactpersonen: De heer Arvid Manneke, CEO De heer Hubert van Iwaarden, CFO

Zie ook www.dsv.dk en www.fransmaas.com


---- --