Ingezonden persbericht


TT Circuit Assen, 7 maart 2006

INFORMATIE AANVRAAG PERMANENTE MEDIA-PAS TT CIRCUIT ASSEN

Geachte persvertegenwoordiger / mediarelatie,

In navolging van voorgaande jaren hanteert het TT Circuit Assen ook voor seizoen 2006 een permanente mediapas, speciaal voor de journalisten en fotografen die met regelmaat het TT Circuit Assen bezoeken voor werkzaamheden tijdens de motor- en autosport evenementen.

De wedstrijdkalender van het TT Circuit Assen telt dit jaar 19 evenementen, waarvoor u een permanente mediapas voor het seizoen 2006 kunt aanvragen, met uitzondering van de XTTreme EK-Stunts & WK 500 KM race, de 76e TT Assen(+EK) en het WK SUPERBIKE. Voor deze vier internationale FIM WK/EK-races vindt traditioneel een speciale accreditatie ronde plaats, waarvan de perskaarten worden toegewezen door respectievelijk FGSport, Dorna en FGSport.

Voor de overige evenementen geldt de door het TT Circuit Assen uitgegeven mediapas 2006. Deze mediapas is tevens geldig als permanente auto/motor parkeerkaart (nabij Welcome Centre).

U komt voor de mediapas in aanmerking als u in 2006 ten minste drie evenementen (buiten de WK 500 KM race XTTreme EK-Stunts, de 76e TT Assen+EK en het WK Superbike om) op het TT Circuit Assen bezoekt.

Bent u geïnteresseerd in de permanente mediapas 2006, dan verzoeken wij u vriendelijk om het bijgevoegde antwoordformulieren volledig ingevuld (en voorzien van een pasfoto) vóór 24 maart 2006 te retourneren in een ongefrankeerde enveloppe aan: TT Circuit Assen, t.a.v. Willem Lute, Antwoordnummer 121, 9400 VB Assen (postzegel niet nodig).

Tevens verzoeken wij u om uw gegevens volledig in te vullen, zodat wij eventuele correcties kunnen doorvoeren in onze database. (zie bijlage)

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op het TT Circuit Assen.

Met vriendelijke groet,

TT Circuit Assen

Willem Lute - Press Officer, Marketing & PR

w.lute@tt-assen.com

Bijlagen: - aanvraagformulier permanente mediapas


- formulier database gegevens