Gemeente Terneuzen

Persbericht 07-03-2006

VERKIEZINGSAVOND SPORTCENTRUM VLIEGENDE VAART

Op 7 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Om 21.00 uur sluiten de stembureaus. Aansluitend worden in sportcentrum Vliegende Vaart in Terneuzen de uitslagen bekend gemaakt. Tijdens deze avond geeft een forum van oud-politici reactie op de uitslagen die binnenkomen. Vanaf 20.30 uur is de zaal open voor publiek.

Het forum van die avond bestaat uit de oud-politici P.Th. Apers (VVD), P.C. Hamelinck (CDA), E.P.H. Kerckhaert (PvdA) en M.V. Weemaes (D66) en wordt geleid door de heer Frank Deij. Burgemeester Lonink hoopt rond 22.00 uur de einduitslag bekend te maken. Na de einduitslag worden ook de lijsttrekkers bij de forumtafel om hun reactie gevraagd.

Noot aan de redactie:
In het sportcentrum wordt het gedeelte aan de zwembadzijde op de eerste verdieping ingericht als mediacentrum. U heeft van daaruit goed zicht op het scherm waar de uitslagen worden geprojecteerd en op de forumtafel. U kunt van dit gedeelte gebruik maken voor het voeren van vraaggesprekken en het doen van verslaggeving. Vanaf 20.00 uur bent u welkom voor het inrichten van uw mediatafel.Als de einduitslag bekend is wordt deze, op 7 maart s avonds, op de gebruikelijke wijze via een persbericht aan uw mediaorganisatie verstrekt. De uitslagen worden die avond ook op de website gepubliceerd.

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl |