29
30
31
/> Maart 2006

Neckermann introduceert vaste lage kinderprijzen

Voor 220 accommodaties in Turkije, Tunesië en Bulgarije in laagseizoen Neckermann introduceert voor Turkije en de sterk in opkomst zijnde landen Bulgarije en Tunesië vaste lage kinderprijzen voor de rest van het seizoen! In het laagseizoen (buiten de schoolvakanties om) slechts EUR 98,- en in het hoogseizoen EUR 198,- per kind. De vaste lage kinderprijzen gelden voor maar liefst 220 accommodaties op deze drie kindvriendelijke bestemmingen. Neckermann heeft in de diverse vakantieplaatsen een groot aantal accommodaties met veel kinderfaciliteiten en familiekamers.

Kindvriendelijk
Neckermann onderstreept hiermee haar kindvriendelijkheid. Bij Neckermann krijg je al jaren namelijk `single parent' korting en zijn er naast de standaard kinderkortingen ook de Beregoede kinderprijzen. Dit zijn extra hoge kortingen die bij diverse accommodaties voor kinderen worden verstrekt en die Neckermann volledig doorspeelt aan de klanten. Daarnaast reizen baby's (t/m 2 jaar) bij Neckermann nog altijd gratis.

Meer prijzen lager
Naast de introductie van de vaste lage kinderprijzen, zijn ook meer prijsverlagingen doorgevoerd op de drie bestemmingen en worden vroegboekkortingen verlengd en verhoogd.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie,