Gemeente Brummen



Eens in de vier jaar worden in maart de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Alle stemgerechtigde burgers kunnen zich dan uitspreken over de samenstelling van de gemeenteraad en de koers die de plaatselijke politiek moet varen. Op 7 maart 2006 vinden er weer gemeenteraadsverkiezingen plaats. Om u te helpen bij het maken van een keus, is er een verkiezingskrant uitgegeven door de gemeente Brummen in samenwerking met de vier lokale politieke partijen. Klik hieronder om dit document te raadplegen.


Hoe verneem ik de uitslagen van 7 maart 2006
Uiteraard besteden de lokale en regionale media uitgebreid aandacht aan de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Brummen. Maar ook kunt u zelf aanwezig zijn bij de bekendmaking van de uitslagen op de verkiezingsavond-zelf. In het gemeentehuis vindt dan vanaf 21.00 uur de uitslagenmanifestatie plaats, waarbij burgemeester N.E. Joosten bc bekend zal maken wat de (voorlopige) uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen 2006 is. Daarnaast wordt de uitslag dan ook opgenomen op deze website.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Brummen? Dan kunt u contact opnemen met het team Burgerzaken van de gemeente Brummen, telefoon (0575) 56 85 53 of mailadres burgerzaken@brummen.nl.

Algemene informatie over de gemeenteraadsverkiezingen is onder andere verkrijgbaar bij het Instituut voor Publiek en Politie, Prinsengracht 911-915, 1017 KD Amsterdam, telefoon 020-5217600, www.publiek-politiek.nl.Ook kunt u terecht op de website www.uheefthetvoorhetzeggen.nl
Voor jongeren is er de website www.oefenjestem.nl Meer informatie over de politieke partijen?
Wilt u meer weten over de verschillende politieke partijen in onze gemeente? Breng dan een bezoek aan hun website. PvdA
CDA
VVD
IPV