D66

Landelijk uitslagenavond Gemeenteraadsverkiezingen 06
07-03-2006

Deze dag zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Naast de lokale uitslagenavond in uw eigen gemeente, wordt er ook een landelijke uitslagenavond georganiseerd. Deze vindt vanaf 20.00 uur plaats in het Restaurant Mercurius Prins Hendrikkade 20 / 21, te Amsterdam. Zoals gebruikelijk schakelt de NOS in haar uitslagen-uitzending regelmaat met de locaties waar de landelijke partijen de uitslagen afwachten. Ook vanaf de D66-locatie wordt meerdere malen die avond uitgezonden. De NOS-uitzending start om 20.45 uur, zorg dat je voor deze tijd aanwezig bent!

Restaurant Mercurius biedt de mogelijkheid om op de verkiezingsdag voor 29 Euro 50 te genieten van een drie-gangen menu. Reserveren kan via 020 521 70 10.

Routebeschrijving:

Mercurius bevindt zich in hartje Amsterdam, tegenover het Centraal Station. De makkelijkste wijze om ons te bereiken is het openbaar vervoer, maar mocht u liever gebruik maken van eigen vervoer dan is er genoeg parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
Vanaf de ring:
Afslag S 103 : U gaat rechtdoor de Haarlemmerweg af; deze loopt vanzelf over in de Prins Hendrikkade.
Afslag S 116 : U gaat rechtdoor de Nwe Leeuwarderweg af, vervolgens rechtdoor de IJtunnel in, daarna rechtsaf Prins Hendrikkade op
Zie ook www.restaurant-mercurius.nl

---