Ingezonden persbericht


Oergezellige Brabantse avond voor jong en oud

Brabant plat:heerlijke brabantse humor in de schalm

Een jaar of twee geleden begon het als experiment: onder de titel "BRABANT PLAT, Een Oergezellige Brabantse Avond Uit" startten drie van de meest vooraanstaande Brabantse humoristen, samen met de humoristische groep De Turfstekers, een show vol dialect- humor, speciaal gericht op de Brabantse theaters. Het bleek een schot in de roos! Andy Marcelissen uit Geertruidenberg, Jan Strik uit Someren en Rien Bekkers uit St.Oedenrode trekken vanaf dat moment, samen met De Turfstekers, bomvolle theaterzalen, kris kras door Brabant en het einde van het succes is nog lang niet in zicht. Want met hun prachtige, derde programma, trekken de Brabantse "Mannen Van De Lach" opnieuw uitverkochte theaters en ook de belangstelling voor de voorjaarstournee van dit gezelschap is alweer groot.

Met de medewerking van coryfeeën als Andy Marcelissen, Jan Strik en Rien Bekkers is de toon van de avonden natuurlijk al meteen gezet. Samen goed voor een wagonlading tonpraat-titels staan deze drie kanjers van de Brabantse humor op voorhand al garant voor een daverend avondje uit, waarbij de lachspieren danig op de proef worden gesteld. Bijgestaan door het unieke kwartet De Turfstekers, bekend om hun unieke sketch en muzikale comedy, brengen de mannen van Brabant Plat de Brabantse humor naar eenzame hoogte.

Brabant Plat begint op Woensdag 8 Maart met haar voorjaarstournee in C.C. De Schalm in Berkel- Enschot. De entreekaarten voor dit heerlijke avondje uit zijn vanaf heden verkrijgbaar aan de kassa van De Schalm, Eikenbosch 1, twelefoom 013 5331333. Haast U met de aanschaf van Uw kaarten, want de belangstelling is enorm . MIS HET NIET !!!


---- --