Landstede


Pony rijden op het Grote Kerkplein Zwolle

Op echte ponys rijden. Welk kind wil dat niet? Woensdagmiddag 8 maart kan het, bij de Landstede Infoshop op het Grote Kerkplein. Deze Kindermiddag staat in het teken van Zwolle International 2006, het Hengstenconcours dat in maart in de IJsselhallen gehouden wordt, en waaraan ook Landstede-studenten meewerken. Verder in de aanbieding: speurtocht door het Zwolse Centrum, schminken, kleuren en warme chocolademelk.

De Landstede Infoshop organiseert met behulp van Landstede-studenten geregeld leuke themamiddagen voor kinderen. Op woensdag 8 maart staat de kindermiddag in het teken van Zwolle International voorheen de International Stallion Show- dat in maart in de IJsselhallen gehouden wordt. De kinderen kunnen met behulp van de ponys proeven aan de paardensfeer.

De Landstede Infoshop is de plek waar iedereen voor alle vragen en verzoeken op het gebied van de Landstede-diensten terecht kan. Kernactiviteit is het aanbieden van informatie over alle opleidingen en overige diensten van Landstede.

Verder is er loopbaanoriëntatie & advies, een helpdesk voor Landstede Kinderopvang, en zijn er kaartjes verkrijgbaar voor de Landstede basket- en volleybalwedstrijden. Ook Landstede Events werkt vanuit de Infoshop: organisaties of particulieren die een evenement willen organiseren kunnen bij dit centrale loket terecht.

Landstede Infoshop