Amsterdam RAI


- Persbericht Personeel & Organisatie 2006 -

AMSTERDAM RAI IN TEKEN VAN HRM, ARBO EN OR

Op woensdag 8 en donderdag 9 maart staat Amsterdam RAI in het teken van HRM, ARBO en OR tijdens Personeel & Organisatie 2006. Dit nationale vakevenement biedt onder anderen HR-professionals, Arbo-coördinatoren en OR-leden een breed aanbod van alle aspecten van mens en werk. De beurs fungeert als platform voor uitwisseling van kennis, ervaring en informatie, voor netwerken, het opdoen van inspiratie en het bieden en vinden van oplossingen en toepassingen.

Personeel & Organisatie, vakevenement voor HRM, ARBO en OR, wordt samen met Kluwer georganiseerd. Met circa 200 exposanten op de beursvloer, diverse workshops, presentaties en een uitgebreid seminarprogramma staat Personeel & Organisatie garant voor optimale kennisuitwisseling en oriëntatie op het gebied van nieuwe producten, diensten en trends.

De opening van Personeel & Organisatie 2006 wordt op woensdag 8 maart (vanaf 10.30 uur) verzorgd door Marc Lammers, bondscoach van het Nederlands dameshockeyelftal. Lammers zal onder andere ingaan op teambuilding, coachen en het omgaan met innovaties en nieuwe doelen.

Anti-RSI-clinic
RSI kost de Nederlandse samenleving jaarlijks zo'n twee miljard euro. Om de risico's op aandoeningen te verkleinen, hebben circa anderhalf miljoen mensen een anti-RSI-programma op de computer geïnstalleerd. Toch gebruiken naar schatting honderdduizenden beeldschermwerkers de software onjuist, omdat ze zich eraan irriteren. Karl Noten (bekend van Nederland in beweging) heeft daarom een anti-RSI-clinic ontwikkeld voor beeldschermwerkers: Kantoor in beweging! De bekende fitnessinstructeur verzorgt de clinic voor het eerst op woensdag 8 maart om 12.30 uur op de beursvloer van Personeel & Organisatie.

Nieuws Studio
In de Nieuws Studio op de beursvloer vindt dagelijks van 10.30 uur tot 15.30 uur een spraakmakend programma plaats met interviews en debatten. Tijdens dit programma worden trends en actualiteiten op het terrein van HRM, ARBO en OR belicht door de top uit het vakgebied. Hierdoor kunnen bezoekers zich informeren over de laatste inzichten en ontwikkelingen op het vakgebied en vragen stellen aan de professionals uit de panels.

Uitreiking GIDS-Prijs 2006
Op donderdag 9 maart wordt voor de eerste maal de GIDS-Prijs 2006 voor het 'beste boek voor de HR-manager' uitgereikt. Deze award is een onderscheiding voor baanbrekende en vernieuwende boeken die een stevig conceptueel niveau kennen en daarmee kennis op een hoger niveau brengen. De jury heeft zes boeken genomineerd. De GIDS-Prijs 2006 wordt op 9 maart door de jury van 14.00 tot 15.00 uur in de Nieuws Studio uitgereikt.

Meer informatie over het evenement (incl. noviteiten en exposantenlijst) is te vinden op www.personeelorganisatie.nl.

Accreditatie
Tijdens Personeel & Organisatie 2006 is de perskamer bij Hal 8 (Parkhal) geopend. Accreditatie vindt plaats in deze perskamer. Op vertoon van uw perslegitimatie ontvangt u een persbadge, een catalogus en, indien nodig, een uitrijkaart. Met de persbadge kunt u de vakevenementen en aanverwante activiteiten bezoeken.

Openingstijden perskamer
Op 8 en 9 maart 2006 is de perskamer geopend van één uur voor de openingstijd tot ca. een half uur na sluitingstijd van de beurs. De openingstijden van Personeel & Organisatie 2006 zijn dagelijks van 10.00-17.00 uur.

Meer informatie

Voor al uw vragen met betrekking tot Personeel & Organisatie 2006 kunt u terecht bij de afdeling Press & PR, Pim van Houten of Josine Crolla, tel. 020 - 5491212, fax 020 - 6445059, e-mail: p.v.houten@rai.nl .