Llink


Rotterdam, 7 maart 2006


- PERSBERICHT -

MoveYourAss zoekt Vive La Fête op

De Belgische sterren van Vive La Fête zijn behalve superhip ook erg begaan met het lot van dieren. Johan bezoekt de dierenvrienden op hun eigen boerderij waar de paarden in de gang staan. Verder volgt MoveYourAss de Angolese asielzoeker Americo op zijn laaste dag in Nederland. Hij moet terug naar zijn geboorteland waar hij van plan is kroketten te gaan verkopen. Ayberk kookt deze week met cabaretier Rachid Larouz. MoveYourAss is woensdag 8 maart om 23:30 te zien op Nederland 3.

Deze week neemt MoveYourAss ook met jou de verkiezingsuitslag door. Een kort overzicht hoe de jonge politici uit de afgelopen uitzendingen gepresteerd hebben.

De voormalige bassist van de band Deus, Danny Mommens en zijn vriendin en zangeres Els Pynoo vormen samen het gezicht van Vive La Fête. Zij wonen op een boerderij in de buurt van het Belgische Gent. Presentator Johan spreekt met de muzikanten over de ophokplicht, vogelgriep, dierenrechten en hoe zij anderen proberen te inspireren om zich ook in te zetten voor dierenwelzijn.

De laatste dag in Nederland van de Angolese Americo. Omdat hij de illegaliteit beu is, besluit hij zijn vrienden achter te laten en gaat hij proberen een nieuw bestaan op te bouwen in zijn thuisland. In Angola wil hij onder andere kroketten gaan verkopen.

MoveYourAss is woensdag 8 maart om 23:30 uur te zien op Nederland 3. MoveYourAss is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT