Gemeente Ambt Montfort


Bekendmaking goedkeuringsbesluit bestemmingsplannen kern Montfort 2004

Burgemeester en wethouders van Ambt Montfort maken op grond van artikel 28 van de Wet op de ruimtelijke Ordening het volgende bekend:

Gedeputeerde staten van Limburg hebben bij hun besluit van 21 februari 2006 (verzonden 22 februari 2006) onder nummer 2006/6251 goedkeuring verleend aan het door de gemeen-teraad van Ambt Montfort op 7 juli 2005 vastgestelde bestemmingsplan Kern Montfort 2004, met uitzondering van:


* het bouwvlak op de plankaart binnen de bestemming Bedrijfsdoeleinden op het perceel Mariaveld 28a, Montfort;
* het woord aanduiding in artikel 5 onder de aanhef van de gebruiksvoorschriften;

* artikel 5, lid 1, sub B onder 1 (Uit te werken woondoeleinden) van de gebruiksvoorschriften;

* wijzigingsgebied I op de plankaart en wat betreft artikel 22, lid
1, sub 1 van de gebruiksvoorschriften;

* artikel 5, lid 1, sub B onder 4, artikel 5, lid 3, sub A onder 3, artikel 5, lid 3, sub B onder 2 van de gebruiksvoorschriften;
* de zinsnede behoudens vrijstelling in artikel 16, lid 2, sub A onder 2 b van de gebruiksvoorschriften.

Met ingang van maandag 13 maart 2006 ligt het besluit van Gedeputeerde Staten samen met het bestemmingsplan gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis.
Tijdens deze termijn kan tegen het besluit beroep worden ingesteld. Voor zover het besluit strekt tot goedkeuring kan beroep worden ingesteld door degene die binnen de in de wet gestelde termijn bedenkingen heeft ingebracht tegen het bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest dit tijdig te doen. Voor zover het besluit strekt tot onthouding van goedkeuring kan het beroep worden ingesteld door een ieder. Eventuele beroepen dienen te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage.

Op grond van artikel 28, lid 7 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van Gedeputeerde Staten omtrent de goedkeuring in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.