Politie Zeeland


---


Z-1046-2006 Aanrijding Sluis
Op de kruising Isabellaweg / Driesprongweg te Ijzendijke vond dinsdag omstreeks 17.50 uur een aanrijding plaats.
Een 84-jarige automobilist uit Gent verleende op het kruispunt geen voorrang aan een 46-jarige bestuurder van een vrachtwagen.
De auto van de man uit Gent raakte aan de achterzijde zwaar beschadigd.

Z-1047-2006 Tegen de richting in
Een 52-jarige automobilist uit de gemeente Sluis heeft dinsdag omstreeks 18.45 uur in de Kapellestraat in Sluis twee geparkeerde auto's beschadigd.
De man was tegen de richting in de straat in gereden en was tegen twee geparkeerde auto's aangereden.

Z-1048-2006 Inbraak in woning
Tussen dinsdag 13.35 uur en woensdag 00.20 uur is ingebroken in een woning aan de Mascagnistraat in Terneuzen.
Onbekenden hebben een raam ingegooid en hebben de woning doorzocht.
Op het eerste gezicht blijkt er niets weggenomen te zijn.
Preventietip:
Houdt inbrekers buiten de deur:
U kunt het inbrekers moeilijker maken, door het aanbrengen van degelijk hang- en sluitwerk op ramen en deuren, het aanbrengen van verlichting bij de buitendeuren en het merken van waardevolle spullen. Doe de deur op slot, de ramen dicht en e.v.t. een lichtje aan als u weggaat. Zorg ervoor dat uw woning er van buiten uit " bewoond" uitziet, Juist wanneer u niet thuis bent. Laat geen sleutels in de deur zitten, leg ze niet onder een mat o.i.d. Zorg extra goed voor waardevolle spullen. Zet ze uit het zicht voor inbrekers en berg kleine zaken op in uw kluis. Voor informatie hierover kunt u terecht op het politiebureau.

Z-1049-2006 Onder invloed
In de Nieuwstraat in Oostburg is woensdag om 01.00 uur een 39-jarige automobilist uit die plaats aangehouden voor het rijden onder invloed en voor het rijden zonder rijbewijs.
Op 16 november j.l. was deze bestuurder ook al bekeurd voor rijden onder invloed en met een ongeldig rijbewijs.
Nu had hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

W-1050-2006 Op verkeersbord
Woensdagmorgen omstreeks 02.45 uur is op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een 24-jarige automobilist uit Middelburg met zijn bestelbus op een verkeersbord gebotst.
De bus is aan de voorzijde geheel vernield.

O-1051-2006 Politie op zoek naar getuige
De politie is op zoek naar een man die op de avond dat de pizzakoerier in Goes is overvallen, dinsdag 28 februari rond 22.30 uur, zijn twee honden aan het uitlaten was in de omgeving van de 'Heer Hendrikskinderenstraat/Stoofstraat in Goes.
De man is mogelijk getuige geweest van deze overval en wordt verzocht kontakt op te nemen met het politiebureau in Goes of te bellen met 0900-8844.


---- --