AutoRai

Saab kwaliteitslabel voor occasions compleet vernieuwd

(3/8/2006)
Met een garantietermijn van twee jaar op een occasion zet Saab een nieuwe maatstaf. Deze opvallend lange garantieperiode maakt deel uit van een recente herziening van Saab Select, het occasionlabel waarmee het merk in de jaren negentig al één van de trendsetters was. Saab voegde er Saab Select Premium aan toe, waarvan de twee jaar garantie een onderdeel is.
Ten aanzien van de Saab-occasions heeft het merk, eigenzinnig als het is, er altijd een eigen filosofie op nagehouden. Saab geldt als één van de pioniers op het gebied van merkgebonden occasionlabels met de daarbij horende service en garantie. Saab Select groeide daarmee uit tot een begrip en werd een voorbeeld voor andere merken. Om die voortrekkersrol te blijven vervullen, is de formule volledig vernieuwd.

Die vernieuwing komt zichtbaar tot uiting door middel van een nieuwe, frisse huisstijl. De website, www.saabselect.nl, is nieuw van opzet en nóg gebruiksvriendelijker, zodat de weg naar een ânieuweâ gebruikte Saab snel is gevonden. Via een uitgebreid menu kan de klant een enorm aantal criteria invoeren om de Saab-occasion te selecteren die exact aan de wensen voldoet.

Nieuw: Saab Select Premium
Nieuw is Saab Select Premium. Het gaat hierbij om Saabs van ten hoogste twee jaar oud met niet meer dan 50.000 kilometer ervaring. De aanduiding âzo goed als nieuwâ is op deze autoâs volledig van toepassing. Zoân Premium-occasion krijgt twee jaar garantie en twee jaar mobiliteitsgarantie. Uiteraard is de auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Saab laat niets aan het toeval over.

Saab Select in het kort:

* Maximaal 60 maanden oud of maximaal 150.000 km
* 12 maanden Saab Select garantie (tot max. 50.000 km na aflevering)
* 12 maanden mobiliteitsgarantie in heel Europa
* Op 128 punten gecontroleerd

* Nieuwe APK bij aflevering

* Gegarandeerde kilometerstand, met Nationale Auto Pas

Saab Select Premium in het kort:

* Maximaal 24 maanden oud of maximaal 50.000 km
* 24 maanden fabrieksgarantie (tot max. 100.000 km)
* 24 maanden mobiliteitsgarantie in heel Europa
* Op 128 punten gecontroleerd

* Gegarandeerde kilometerstand, met Nationale Auto Pas

BedrijfsautoRAI.nl