Persberichten district Eemland zuid, 10.30 uur

Utrecht, 08-03-2006

Winkeldief aangehouden

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden na een winkeldiefstal. Omstreeks 13.15 uur wilde de man een winkel verlaten aan het Sint Jorisplein zonder enkele goederen af te rekenen. Dit werd gezien door het personeel en de politie werd gewaarschuwd. De 22-jarige man uit Amersfoort werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Aanrander aangehouden

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een aanrander aangehouden. Omstreeks 15.00 uur kreeg de politie de melding dat een 29-jarige man uit Dronten vier vrouw had lastig gevallen in de trein. De man was door een conducteur al in de trein aangehouden en toen de trein in Amersfoort aankwam werd de Drontenaar aangehouden. De vrouwen, in de leeftijd van 18 tot 21 jaar, gaven aan lastiggevallen te zijn door de man en ook dat hij twee van hen had betast. Zij deden aangifte bij de politie en de man is ingesloten voor verhoor.

Spiegels afgetrapt

AMERSFOORT- Op dinsdagavond werd een man aangehouden nadat hij spiegels van een auto had vernield. Omstreeks 23.40 uur kreeg de politie de melding dat twee spiegels waren vernield van een auto aan Het Hofslot. Na onderzoek kon de vernieler, een 47-jarige man uit Amersfoort, worden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Dokterstas gestolen

AMERSFOORT- Op dinsdagavond werd een dokterstas gestolen uit een auto. Omstreeks 23.55 uur bemerkte een dokter dat zijn tas uit zijn auto was gestolen die stond geparkeerd aan de Joannes Tolliusstraat. In deze dokterstas zaten medicijnen die bij verkeerd gebruik ernstig gevaar kunnen opleveren voor de volksgezondheid. Bij aantreffen van de tas gelieve contact op te nemen met de politie van het district Eemland zuid; 0900-8844.