Politie Limburg-Noord

Politie houdt 13 winkeldieven aan

Datum: 03-08-2006
Tijd bericht: 11:19
Plaats: Limburg-Noord
De politie Limburg-Noord heeft in de afgelopen twee weken in totaal 13 personen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

District Venlo
In het district Venlo werden 5 verdachten aangehouden in verband met winkeldiefstallen. Tegen vijf van hen is proces-verbaal opgemaakt.

In een winkel aan de Vleesstraat in Venlo werd op donderdagavond 2 maart een 33-jarige man uit Venlo aangehouden nadat hij betrapt was bij het stelen van enkele sokken en een lege parfumdoos. Hij werd hierbij tegen gehouden door het winkelpersoneel en overgedragen aan de politie. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

In een winkel aan het Monseigneur Nolensplein in Venlo werd dondermiddag 2 maart een 16-jarig meisje uit Venlo aangehouden op verdenking van diefstal van een slof sigaretten. Ze werd door de beveiliging tegengehouden, toen bij het detectiepoortje het alarm afging. Het meisje is overgedragen aan de politie en tegen het haar is proces verbaal opgemaakt.

District Roermond
In het district Roermond werden 8 verdachten aangehouden in verband met winkeldiefstallen. Tegen 4 van hen is proces-verbaal opgemaakt en 4 verdachten werden doorverwezen naar bureau HALT.

In een winkel aan de Nassaustraat in Roermond werd op woensdagavond 1 maart een 14-jarige jongen uit Roermond aangehouden. De jongen werd tegenhouden bij de kassa door een beveiligingmedewerker, nadat hij snoepgoed wilden stelen. De jongen is overgedragen aan de politie en krijgt een alternatieve straf bij bureau Halt.

In een winkel aan de Hamstraat in Roermond werd op zaterdagmiddag 4 maart een 24-jarige vrouw uit Roermond aangehouden. De vrouw nam twee mapjes met foto's mee, waarvan ze er één had afgerekend. Toen bij het detectiepoortje het alarm afging, werd ze door een beveiligingmedewerker tegengehouden. Tegen de vrouw is proces verbaal opgemaakt.