Ingezonden persbericht


PERSBERICHT TYPHOON METRO RVG26 - 2006
Culinaire Trend

Strak klasse design of glamourachtige nostalgische klassiekers

Metro of Limousine Retro Revolution bij Typhoon

ZEIST - Typhoon gaat voor luxe en stijl dit seizoen.Metro design of Limousine Retro Revolution in de keuken, dat zijn dé noviteiten. Strakke design keukenaccessoires in zwart, wit, rood of een combinatie van retro modellen uitgevoerd in `limousine`look zwart en wit. Typhoon introduceert in de Metro - serie, na de stoere, rechthoekige Metro weegschaal, een nieuw model broodtrommel, rechaud en als opvallend item de espressomaker. De eerste stappen naar verdere uitbreiding van deze luxe lijn zijn hiermee gezet. Opvallend is de combinatie van de 3 hoogglans basis kleuren zwart, wit of rood met gepolijst aluminium, wat de keuken accessoires een strakke look geeft én bovendien een spiegeleffect in zich heeft. Een - letterlijke - aansprekende bijkomstigheid dus. De serie straalt klasse en smaak uit en is snel en supermodern. Hou je meer van een retro-look in de keuken maar wel van glamour zwart-wit , dan zijn er de nieuwe Retro Revolution items `limousine` voor je.

Metro design
Voor meerdere smaken, maten en snelheid is het raak bij Typhoon. Was de Metro weegschaal, die meet in meerdere maten, afgelopen seizoen opzienbarend door zijn rechthoekige, supermoderne vormgeving, dan geldt dit zeker óók voor de nieuwe broodtrommel. Die rijdt in hoge vaart mee op deze "snelle" lijn. Dit model heeft namelijk twee vakken, en is zowel van de bovenkant als aan de voorkant te openen. Aan de bovenkant is er ruimte om bijvoorbeeld snel even bolletjes, croissantjes, bagels of andere broodlekkernijen in op te bergen. Aan de voorkant kan dan het "gewone" hele brood worden opgeborgen, of bijvoorbeeld een stokbrood. Dus of je nu zin hebt in een klein of uitgebreid ontbijt of lunch, deze broodtrommel staat altijd voor je klaar en is makkelijk in gebruik. Met het bijpassende design rechaud kan het verse brood lekker warm worden gehouden, als je tenminste de tijd aan jezelf hebt.

De opvallende espressomakers zijn uitgevoerd in een nostalgisch design model, en zeer strak. Staand op een gepolijst aluminium houder spreekt de koffiekan met zijn rechte lijnen en sierlijke handvat voor zichzelf. Klaar om de espresso, geheel naar eigen smaak te zetten en uit te schenken. Voor de beste espresso is een gebruiksaanwijzing inbegrepen. De espressomaker is in 3 verschillende groottes verkrijgbaar: een 3, 6 of 9 kops model. Wat wil je nog meer?

'Limousine' Retro Revolution
Deze typische nostalgische serie, bekend van de kruideniersweegschaal, is uitgebreid met een `limousine`look. Heb je liever weinig kleur in je keuken, maar zou je wel een glamourachtige en nostalgische uitstraling willen, dan is deze serie een uitkomst voor jou! Het is nu mogelijk om met de 'Limousine' Retro Revolution je hele woonkeuken in te richten met zwart of witte keukenaccessoires of een combinatie hiervan. Van hulpmiddelen als een citruspers, melkklopper of vergiet tot luxe artikelen als een flambeerpistool of messenblok met inhoud. Deze lijn is in retro stijl uitgevoerd, waarbij ook weer hoogglans kleur met RVS is gemixt. Het doet je denken aan vroegere tijden maar is in de tijd van nu geplaatst. Kokkerellen is nog nooit zo leuk geweest in je keuken! Typhoon is verkrijgbaar bij de Bijenkorf warenhuizen en bij keukenspeciaalzaken. Verkoopadviesprijzen Metro of Retro Revolution: op aanvraag. Voor meer (verkoop)informatie: Clip bv, Zeist, tel. (030) - 6920202 of kijk op: www.clipbv.nl of www.typhooneurope.com


*

Ingezonden persbericht