Ingezonden persbericht


DCE Consultants benoemt Bruno Simon tot Managing Director België en Luxemburg

Schiphol-Oost, 8 maart 2006 - DCE Consultants, een onafhankelijke en internationale management consultancy organisatie, maakt bekend dat Bruno Simon per 1 maart 2006 is benoemd tot Managing Director van DCE Consultants België & Luxemburg.

Bruno Simon begon zijn carrière in de banksector, met een focus op corporate banking en risk management. Bruno heeft acht jaar ervaring op het gebied van management consultancy voor Franse en Belgische consultancy organisaties zoals Atos Consulting en Möbius. In zijn laatste functie was Bruno partner bij het Belgische kantoor van Möbius.

"Het is een eer om Managing Director te zijn van een internationale en ervaren management consultancy organisatie zoals DCE Consultants. In de tien jaar dat DCE Consultants actief is in België en Luxemburg, zijn er veel veranderingen geweest op het gebied van management consultancy. Als gevolg van continue wijzigende omstandigheden zoals veranderende wetgeving en toenemende concurrentie, is het noodzakelijk dat organisaties zich blijven ontwikkelen en aanpassen. Ik kijk uit naar de samenwerking met de professionals van DCE Consultants met hun expertise op het gebied van Change Management, IT-management, Marketingmanagement en procesverbetering", aldus Bruno Simon.

Pim Engels, Managing Director DCE Consultants voegt toe: "De uitgebreide ervaring die Bruno Simon heeft op het gebied van management consultancy is van grote waarde voor DCE Consultants. Bruno's ervaring in de banksector sluit uitstekend aan bij de specialisatie van DCE Consultants België & Luxemburg, te weten de bank- en verzekeringsbranche, telecommunicatie en industrie. Ik ben ervan overtuigd dat Bruno het succes van DCE Consultants verder weet te continueren en uit te breiden".

########

Over DCE Consultants:
DCE Consultants is een onafhankelijk, internationaal managementadviesbureau. Wij ondersteunen onze klanten met het realiseren van strategie, effectieve bedrijfsvoering en een blijvend sterke concurrentiepositie. Onze consultants gebruiken hiervoor actuele marktkennis gecombineerd met bewezen innovaties. Resultaat voor de klant staat hierbij altijd centraal. Onze dienstverlening strekt zich uit over vier expertisegebieden: het leiden en begeleiden van veranderingen, IT-management, marketingmanagement en procesverbetering. Wij werken voor klanten uit de financiële dienstverlening, handel en industrie, gezondheidszorg en overheid.

DCE is opgericht in 1980 en heeft ruim 200 medewerkers verdeeld over vestigingen in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Sinds 1997 maakt DCE deel uit van Altran Technologies, een internationale, beursgenoteerde groep van adviesbureaus met meer dan 17.000 medewerkers.