Nederlands Architectuurinstituut

Rotterdam, 8 maart 2006

Nieuwe kleding NAi-medewerkers spectaculair gepresenteerd Museumnacht-bezoekers vinden hun weg naar het Nederlands Architectuurinstituut

Met wervelende performances heeft modevormgever Aziz afgelopen zaterdag tijdens de Rotterdamse Museumnacht het kledingstuk gepresenteerd dat hij heeft ontworpen voor de medewerkers van het Nederlands Architectuurinstituut (NAi). Schaars geklede dames, internationaal gerenommeerde tapdansers en professionele vallers brachten het nieuwe kledingstuk onder de aandacht van meer dan de helft van de Museumnacht-bezoekers. In totaal brachten 6652 cultuurliefhebbers tijdens de Museumnacht een bezoek aan het NAi.

De suppoosten van het NAi zullen het zwarte 'gilet' met zilvergrijze kraag en NAi-logo dagelijks dragen. Op deze manier zijn zij voor de bezoeker beter herkenbaar. Aziz: 'Kleding is als een tweede huid die de identiteit van de drager weerspiegelt en aldus 'gelezen' wordt door zijn omgeving. Dit NAi-kledingstuk laat de bezoeker zien dat wie beveiligingsmedewerker van het NAi is, tevens de rol van gastheer of gastvrouw heeft.' Tijdens openingen en officiële gelegenheden zullen ook de andere medewerkers van het NAi het gilet dragen.
---

Voor nadere informatie en beeldmateriaal kunnen journalisten zich wenden tot de persafdeling van het team Marketing en Communicatie van het NAi:
Afdeling Marketing & Communicatie, tel 010-4401255, 4401235 of 4401271 fax 010-4366975, e-mail press@nai.nl

NAi persbeelden

Meer over het NAi

Bezoekinformatie

Tentoonstellingen in het NAi

NAi activiteitenprogramma (lezingen, excursies, etc.)

Laatste verandering: woensdag, 8 maart 2006

overzicht persberichten overzicht persberichten naar de NAi voorpagina