Zillicom

Actebis officieel distributeur Zillicom Mobile Technologies

Zillicom-producten E-Ten en Devo aanvulling op telecom-portfolio Actebis

Nieuwegein/Amersfoort (8 maart 2006) - Vanaf maart 2006 is Actebis officieel distributeur van Zillicom Mobile Technologies. Zillicom is specialist op het gebied van mobiele technologieën en producten.
Zillicom biedt een uitgebreide reeks van kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken zoals Devo (EvoBook Tablet PC's) en E-TEN (PDA SmartPhones) en levert tevens SDIO WiFi en geheugen modules.

Door de toevoeging van Zillicom-producten maakt Actebis haar portfolio Telecom nog interessanter. Actebis is sinds medio 2005 drastisch aan het uitbreiden en met name Telecom-gerelateerde producten worden binnen het ICT-kanaal een steeds grotere omzetmaker.
Door enerzijds de dringende behoefte aan productdifferentiatie bij de resellers en anderzijds het samensmelten van ICT en Telecom (convergentie).

"Met de toevoeging van E-TEN (PDA Smartphone) en Evobook (Tablet PC) biedt Actebis zeer interessante merken aan", aldus Jan Holsappel, Business Unit Manager, Actebis. "E-TEN heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vele mogelijkheden voor het genereren van extra marge voor onze resellers, mede door de bijverkoop van accessoires. En met de toevoeging van Evobook heeft Actebis een tablet PC in huis die zijn gelijke niet kent qua specificaties en technische mogelijkheden (o.a. 8,4" TFT touchscreen, supersnelle processor, harddisk, wireless communicatiemogelijkheden). Een schitterend design tenslotte maakt de Evobook tot een echte wannahave."

Pete Jones, algemeen directeur Zillicom Mobile Technologies: "Wij bieden een portfolio van innovatieve producten van hoge kwaliteit op het gebied van mobiele technologie. De kracht van Zillicom zit in de technische 'know how' van mobiele communicatie, die vertaald wordt naar direct bruikbare 'plug & play' toepassingen voor bedrijven en consumenten. Via Actebis zijn wij in staat deze producten breed en in de juiste hard-software combinatie in de markt te zetten."

Over Actebis Computers B.V.
De Actebis Groep behoort tot de top 5 distributeurs in Europa. De vennootschap werd in 1986 opgericht, is onderdeel van Otto Versand groep en actief op 13 Europese markten en in Azië. In Nederland brengt Actebis sinds 1994 een diversiteit aan oplossingen op de markt, met name op het gebied van Components, Storage, PC.s, Printers, Networking, Telecom, Peripherals, Consumables, Consumer Electronics en Accessoires. Met aanbod in zowel Zelfbouw- als A-merken. Actebis is 'Authorized Distributor' van een groot aantal gerenommeerde Vendors, waaronder BenQ, Epson, Fujitsu Siemens, Linksys, Microsoft, MSI, Samsung, Seagate en Toshiba. De Nederlandse markt wordt bediend via de marketing- & salesorganisatie in Nieuwegein.
Voor meer informatie Website: www.actebis.nl of gratis telefoonnummer 0800 . ACTEBIS

Over Zillicom
Zillicom is aanbieder van mobiele technologie en daaraan gerelateerde producten en doet dat volgens de begrippen innovatie, gebruiksgemak en service. Innovatie door overal ter wereld de laatste technologieën en producten te signaleren. Gebruiksgemak door producten altijd te beoordelen op gebruiksgemak en toegevoegde waarde en door ze met de beste randapparatuur en software te combineren. Zillicom is een goed voorbeeld van hoe ICT en Telecom vernieuwend samengebracht worden. Voor meer informatie zie website: www.zillicom.com.


---------------------------------