Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

8 Maart 2006

Eerbeek - Diefstal uit woning

Uit een woning aan de Wethouder Sanderstraat werden dinsdagavond (7/3) verschillende goederen weggenomen. Weggenomen werden onder andere een mobiele telefoon, een portemonnee met daarin geld, een rijbewijs en diverse pasjes. Men wist binnen te komen via een onafgesloten deur. De spullen werden weggenomen, terwijl de bewoners elders in de woning waren. De politie adviseert ook als u thuis bent en bijvoorbeeld even naar boven gaat, altijd de deur op slot te om. Geef dieven geen kans.

Zutphen - Boetes bij controles

Agenten van het politieteam Zutphen en het bikerteam Zutphen hebben dinsdagmiddag en -avond (7/3) bij controles op verschillende locaties bekeurd voor de volgende zaken: 17x niet dragen autogordel, 4x niet kunnen tonen rijbewijs, 3x rijden door rood licht, 1x rijden met bromfiets op het fietspad, 1x vrachtwagen zonder APK, 1x lange lading zonder reflector en 12x fietsen zonder verlichting.

Twello - Geen gordel

De politie heeft dinsdagmiddag (7/3) bij een controle op de Molenstraat 16 bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. De politie blijft deze maand extra controleren op het dragen van de autogordel.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Anton de Ronde, tel. 055 - 548 6062

---- --