Voorhout Rijden onder invloed

De politie controleerde op woensdag 8 maart, rond 01.00 uur, op de Oosthoutlaan een 45-jarige automobilist uit Amsterdam. De agenten stelden vast dat de man gedronken had en hielden hem aan. Zijn aan het politiebureau uitgevoerde ademanalyse liet een uitslag zien van 365 ug/l (limiet 220 ug/l). De bestuurder kreeg een proces-verbaal.

Alphen a/d Rijn Rijden onder invloed

De politie controleerde op woensdag 8 maart, rond 00.30 uur, op de Prins Bernhardlaan een 25-jarige scooterrijder uit Leimuiden. De agenten stelden vast dat de man gedronken had en hielden hem aan. Zijn aan het politiebureau uitgevoerde ademanalyse liet een uitslag zien van 505 ug/l (limiet 220 ug/l). De bestuurder kreeg een proces-verbaal.

Gouda Rijden onder invloed

De politie controleerde op woensdag 8 maart, rond 00.30 uur, op de Burgemeester van Reenensingel een 58-jarige automobilist uit Gouda. De agenten stelden vast dat de man gedronken had en hielden hem aan. Zijn aan het politiebureau uitgevoerde ademanalyse liet een uitslag zien van 535 ug/l (limiet 220 ug/l). De bestuurder kreeg een proces-verbaal.

Gouda Met een smoes de woning binnen De politie heeft aangifte opgenomen van een diefstal uit woning. Een inwoonster van de Crabethstraat deed aangifte van diefstal nadat zij uit haar kamer sieraden miste. De vrouw vermoedt dat twee personen die in het weekend bij haar aanbelden de sieraden hebben weggenomen. De twee personen, een man en een vrouw, wilden even bij haar binnen kijken omdat zij geĂŻnteresseerd waren in een woning die vlakbij haar te koop stond. Zij liet de twee eventjes binnen en heeft hen rondgeleid. Zij vermoedt nu dat de vrouw kans heeft gezien de sieraden weg te pakken. De politie heeft een onderzoek ingesteld en adviseert altijd voorzichtig te zijn wanneer onbekende personen toegang vragen tot een woning of flatgebouw.

Krimpen aan de Lek Auto in de berm De politie heeft hulp geboden bij een ongeval. Een 41-jarige man uit Krimpen aan de Lek is op woensdag 8 maart, omstreeks 09.30 uur, tegen een aantal boompjes die in de berm stonden aangereden. De man verklaart dat hij moest uitwijken om een inhalende tegenligger te ontwijken. Hij reed de brem in waar hij vervolgens 5 boompjes aanreed. De man is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel, hij hoefde niet naar het ziekenhuis overgebracht te worden.

Zevenhuizen Diefstal van rozen en kratten In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 maart is er ingebroken in een bedrijf aan de Noordelijke Dwarsweg in Zevenhuizen. Uit het bedrijf werd een groot aantal lege kratten meegenomen, maar ook een groot aantal met rozen gevulde kratten. De politie heeft een onderzoek ingesteld en de technische recherche heeft onderzoek gedaan naar achtergelaten sporen die kunnen leiden naar eventuele daders.

--- einde berichten ---


---

---- --