Ingezonden persbericht


Nieuw scriptiepakket over de verspreiding van Aids wereldwijd

CMO SCRIPTIESERVICE

Onlangs verschenen:

Aids

In dit scriptiepakket tref je informatie aan over de verspreiding van Aids wereldwijd. Aids komt in veel landen van de wereld voor maar treft ontwikkelingslanden het zwaarst. Lees meer over de achtergronden daarvan. Er is ook aandacht voor de wijze waarop wij in het Westen omgaan met deze nog steeds ongeneeslijke ziekte. En tot slot: welke (internationale) organisaties houden zich bezig met de bestrijding van Aids?

Bestelmogelijkheden

Scriptiepakketten worden door het Centrum voor Mondiaal Onderwijs geschreven voor scholieren in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. Zij kunnen het materiaal gebruiken om er een spreekbeurt mee voor te bereiden of om een werkstuk mee te maken. Ook worden scriptiepakketten wel door leerkrachten gebruikt in een klassikale werkvorm of als aanvullende informatiebron.

De inhoud van een scriptiepakket bestaat uit 25 pagina's tekst, geïllustreerd met foto's en tekeningen. Uiteraard zijn deze pagina's enkelzijdig. Dat is handig als je een tekst of foto wilt uitknippen. Scriptiepakketten zijn zowel losbladig als met een ringband te bestellen vanaf ¤ 4,- (exclusief verzendkosten)

Voor schoolmediatheken en jeugdbibliotheken is een aparte folder beschikbaar over de abonnementmogelijkheid op de scriptiereeks met aantrekkelijke kortingen.

Centrum voor Mondiaal Onderwijs
Postbus 9108
6500 HK Nijmegen
Tel: 024-3613074
Email: cmoinfo@fm.ru.nl