Ingezonden persbericht


Ontwerper/kunstenaar robert roelink komt met eigen internet-tv zender over kunst en cultuur

Haarlem / IJmuiden, 8 maart 2006

persbericht

Maart 2006: ontwerper/kunstenaar robert roelink komt vanaf begin van de lente met een eigen internet-tv zender over kunst en cultuur!

Alweer vier jaar is Roelink bezig met zijn eigen tijdschrift "just to be". Het inmiddels digitale tijdschrift krijgt nu een verlengstuk en wel een heuse eigen internet-TV zender over KUNST EN CULTUUR. Al een geruime tijd is de initiatiefnemer onder de naam "Just to be" opzoek naar Kunstenaars die hun werk gratis onder de aandacht willen brengen in deze twee maandelijkse digitale uitgave en dus nu ook voor de internet-TV zender! Elke deelnemende kunstenaar krijgt hiervoor het digitaal tijdschrift waarin hij/zij voorkomt gratis cadeau. Dupliceren mag en kan naar vrienden, geĂŻnteresseerden en kennissen gestuurd worden! Op deze manier wil de initiatiefnemer de Kunst dichter bij de medemens brengen.

Onder de "geheime" code; http://www.justtobe.org/JusttobeNR31code0588.html is alleen deze maand als actie het nieuwste exemplaar geheel te bewonderen.

Het tijdschrift gaat, nu alweer vier jaar, over de verscheidenheid van de mens en leefomgeving en de internet-TV zender kan hier ook zeker een steentje aan bij gaan dragen. Een reflectie van het leven doormiddel van Kunst!

Al voor 39 euro per jaar heeft de abonnee op het tijdschrift, om de twee maanden, een dergelijke uitgave op een zelf startende cd-rom in de brievenbus! Elke nummer is telkens weer op een ludieke Kunstige manier verpakt. Een feest om te krijgen dus! Voor al 12 euro kan de abonnee 6X per jaar alleen het digitale tijdschrift via een geheime code via internet bekijken! Een mooie manier om het abonnement uit te proberen.

Het bijzondere tijdschrift bestaat uit 32 blz met o.a filmpjes, persberichten, links, uitnodigingen, gedichten, beelden, foto's en is geheel interactief en full-colour!

Op de internet-TV zender zijn er elke dag gratis nieuwe filmpjes en geluidsfragmenten van verschillende kunstenaars!

"Just to be" zorgt dat er op interessante manieren verschillende werelden aan elkaar kunnen worden gelinkt. Link mee en draag je eigen KUNST & CULTUUR uit!

EINDE PERSBERICHT

L.S.,

Graag kom ik met u in contact over een dergelijke publicatie in uw uitgave. Ik sta open voor een interview. Op deze manier hoop ik de toeschouwer bij Kunst te betrekken. Foto's kunnen natuurlijk altijd gemaakt worden, om met beeld het verhaal te versterken!

Meer info ook te vinden op: www.justtobe.org

Met vriendelijke groet,

Robert Roelink

www.justtobe.org

'Just to be' is een initiatief van Robert Roelink, werkzaam als kunstenaar/grafisch ontwerper, die blijvend van zich laat horen. Het hele jaar zal hij zich bezig gaan houden met eigen projecten, workshops, ontwerpen en exposities om de wereld van morgen te prikkelen.

A industriestraat 23a 1976 CS IJmuiden M 06 4519 2814 E pers@justtobe.org

Robert Roelink / www.just to be.org