Gemeente Boekel


Commissievergadering Grondgebiedzaken Gemeente Boekel

Op woensdag 8 en donderdag 9 maart 2006 wordt een extra commissievergadering Grondgebiedzaken gehouden. Op de agenda voor deze vergadering staat het horen van de indieners van zienswijzen en het adviseren omtrent het raadsvoorstel inzake ontwerp-bestemmingsplan Buitengebied 2005. Degenen die naar aanleiding van het ontwerp-bestemmingsplan een zienswijze hebben gediend zijn over deze vergadering en de mogelijkheden voor een mondeling toelichting allen persoonlijk geïnformeerd. De volledige agenda luidt als volgt:

1. Opening.

2. Vaststelling agenda.

3. Spreekrecht voor burgers.

4. Horen van indieners van zienswijzen en adviseren omtrent het raadsvoorstel inzake ontwerp-bestemmingsplan Buitengebied 2005.
5. Vaststelling verslag vergadering d.d.1 februari 2006.
6. Rondvraag.

Spreekrecht voor burgers
Als burger kunt u tijdens commissievergaderingen de commissie toespreken door gebruik te maken van het spreekrecht voor burgers. Wilt u hiervan gebruik maken dan meldt u dit voor aanvang van de vergadering bij de griffier, mevr. Philipse. Daarbij graag aangeven over welk onderwerp u het woord wilt voeren. Bij het agendapunt ´spreekrecht voor burgers´ zal de voorzitter van de commissie u het woord geven. De spreektijd bedraagt, afhankelijk van het aantal sprekers, maximaal 5 minuten.

Wilt u stukken inzien?
Dan kunt u hiervoor terecht in het gemeentehuis en in de bibliotheek. In het gemeentehuis liggen, naast de voorstellen ook de achterliggende stukken voor u ter inzage. U kunt hier bij de publieksbalie naar vragen. Daarnaast kunt u op onze website www.boekel.nl alle voorstellen en ontwerpbesluiten lezen en eventueel printen.