Ingezonden persbericht

Vuurloop voor Vrouwen op Internationale Vrouwendag

Hilversum

HILVERSUM, 20060131 -- Vrouwen komen elk jaar van heinde en ver om deel te nemen aan deze bijzondere en verrijkende workshop. Als vrouw voelen we haarfijn aan waar onze eigen wereld uit balans is. We herkennen de momenten wanneer we onszelf in een relatie verliezen, onszelf klein maken, onszelf te kort doen en niet voldoende voor onszelf zorgen, vaak omdat we anderen belangrijker maken of onszelf de tijd niet geven om tot bezinning of rust te komen.


Dit soort aspecten en vele anderen, waar we als vrouw tegenaan lopen in de wereld, kunnen we middels de vuurloop omzetten. We bevrijden we onszelf van de belemmerende patronen, die maken dat we onze eigen dromen niet kunnen nastreven en realiseren.

Elke vuurloop is anders en geeft vernieuwing en is verrijkend op specifieke gebieden, met name de liefde. Liefde voor jezelf, anderen en de wereld.

Wanneer: woensdag 8 maart, van 19.00 - 23.30 uur
Waar: conferentieoord "De Hoorneboeg", Hoorneboeg 5 in Hilversum
Deelnamekosten: 88 euro. Ook jonge vrouwen vanaf 7 jaar zijn prima in staat om het programma te volgen. Zij betalen slechts 44 euro.
Door wie: Deze avond word deskundig begeleid door meester vuurloop instructeur Ursula Aerts. Ursula is oprichtster van Definest en organisator en trainster voor SUNDOOR, de meest vooraanstaande internationale school voor vuurlopen in de wereld.

Informatie & aanmelden: 036 5355388, definest@definest.nl of kijk op www.definest.nl



Definest