Gemeente Son en Breugel


Praat mee met de gemeente over jeugdbeleid in Son en Breugel

Van 8 tot 20 maart a.s. heeft de Gemeente Son en Breugel twee discussieplekken op de website openstaan over het jeugdbeleid van de gemeente Son en Breugel. Wij nodigen zowel de jeugd van Son en Breugel, als hun ouders uit om hierover met ons mee te denken en mee te praten.
Je bent jong en je wilt graag van je laten horen Je groeit op in Son en Breugel. Een kleine gemeente, voor jou je vertrouwde omgeving. Je kijkt naar je omgeving (gezin, buurt, school, vrije tijd, werk) en hebt daar je eigen ideeën bij. Kom je een probleem tegen, dan weet je vaak zelf wel een oplossing. Wat de gemeente voor jeugd en jongeren doet is nauwelijks bij je bekend. Je vindt het logisch dat de gemeente zorgt voor bijvoorbeeld sport -en spelvoorzieningen, maar ook voor hulpverlening en jeugdzorg. De gemeente komt vaak pas in beeld als er iets extra's nodig is of er als een probleem ontstaat wat je niet zelf op kunt lossen.

Wij willen erg graag weten of ons jeugdbeleid aansluit bij jouw wensen en ideeën over opgroeien in Son en Breugel. Vandaar dat wij je de vraag voor willen leggen: "Wat gaat goed en wat kan beter?"

Bezoek vanaf 8 maart de discussieplek voor de jeugd en geef je mening over het jeugdbeleid in Son en Breugel!

U bent ouder en heeft opgroeiende kinderen
En ook u wilt meepraten over wat wij als gemeente kunnen doen voor uw kind eren.
Als ouder zult u een mening hebben over wat de gemeente op dit moment doet voor de jeugd van Son en Breugel. Ook u willen we de vraag stellen: "Wat gaat goed en wat kan beter". De meningen en ideeën, geuit op dit forum, geven ook weer input aan de bijeenkomst op 21 maart a.s. in het gemeentehuis. Tijdens deze bijenkomst kunt u meepraten over het jeugdbeleid van de gemeente Son en Breugel.

Bezoek vanaf 8 maart de discussieplek voor ouders en praat mee over hoe het jeugdbeleid in Son en Breugel er uit zou moeten zien!

De reacties en stellingen die we op deze site gaan plaatsen willen wij gebruiken als input voor ons gemeentelijk jeugdbeleid. Bovendien zullen de belangrijkste thema's worden gebruikt bij het jeugddebat, dat wij eind maart a.s. willen organiseren. Wij zullen in de Brug en op deze website informatie geven over de locatie en exacte datum van dit jeugddebat.

De fora zijn vanaf 8 maart te vinden op deze website te vinden onder de knop actueel - Jeugdbeleid.