Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Meeùs steekt wereldkampioen Riny Rutjens in een nieuw jasje!

08/03/2006

Breda, 8 maart 2006
Meeùs en Riny Rutjens hebben overeenstemming bereikt voor een kledingsponsorschap. De komende 3 jaar zal op de kleding van Riny Rutjens het logo van Meeùs prominent aanwezig zijn.

Als topclub zoekt Meeùs naar mogelijkheden en invullingen om topsporters te ondersteunen. De paardensport is een discipline welke Meeùs een warm hart toedraagt. Directeur Ton Kuijpers van Meeùs: "Deze samenwerking met Riny Rutjens betekent voor ons ook om te laten zien dat onze verzekeringsexpertise toegevoegde waarde biedt voor de paardensport in de volle breedte. Zo hebben wij een mantelcontract met de KNHS afgesloten op het gebied van aansprakelijkheid. Zo wordt paardenliefhebberij gecombineerd met vakwerk."

Naast de sponsoring van Riny Rutjens, wereldkampioen in 2003 en achtvoudig Nederlands kampioen, is Meeùs ook betrokken bij Horse Event (met een speciaal men-event) en Breda Hippique. Gert Jan Aarts, regio directeur Meeùs Zuidoost Brabant: " Sponsoring is alleen interessant als je betrokkenheid kunt creëren. Met ons kantoren netwerk kunnen wij dat als geen ander. Ook in de paardensport zijn verzekeringen, hypotheken en makelaardij van toepassing. Het sluit dus mooi met elkaar aan en geeft een enorme exposure".

Gert Jan Aarts (links) en Ton Kuijpers samen met Riny Rutjens en zijn nieuwe tweespan Don Rubinsch (Don Gregory x Rubenstein 1) Nadullah (Concorde x Abdullah).