3 e persbericht van woensdag 8 maart 2006

Berichten uit de regio

Eindhoven, 08-03-2006

Eindhoven: Politie houdt autoinbreker aan

De politie heeft woensdag om 11.45 uur een 41-jarige Eindhovenaar aangehouden. De politiemensen troffen de man op de Plutostraat in een geparkeerde auto aan. Van de auto was een ruit ingeslagen en de man had de autoradio in zijn handen. De man is ingesloten.

Eindhoven: Man verdacht van mishandeling en afpersing

De politie heeft woensdagmorgen in een woning in Woensel-Noord een 37-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man verblijft in deze woning en op 4 februari zou hij de 55-jarige buurvrouw hebben mishandeld. Hij zou haar ook 250 euro hebben afgeperst. De man was die dag bij de buurvrouw de woning binnen gedrongen. Hij zei dat zij de banden van zijn auto had lek gestoken. Hij wilde geld. De man sloeg haar, bedreigde haar en dwong haar geld af te geven. De man is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Weer veel bekeuringen bij Vestdijktunnel

Woensdagmiddag heeft de politie weer gecontroleerd bij de Vestdijktunnel. Nadat woensdagmorgen 140 bekeuringen zijn uitgeschreven (zie 2e persbericht) werden s middags nog eens 100 bonnen uitgegeven. De boete voor het negeren van een geslotenverklaring is 75 euro. De tunnel is afgesloten voor verkeer vanuit de Fellenoord vanwege werkzaamheden op het 18 Septemberplein. Verkeer kan de wegwerkers in gevaar brengen.

Nuenen: Vrouw verdacht van vernieling

Woensdag om 12.55 uur is op het politiebureau van Geldrop een 51-jarige Eindhovense vrouw aangehouden. Zij zou vorige week bij een woning aan de Opwettenseweg in Nuenen twee ruiten hebben vernield en een auto hebben bekrast. Een en ander zou te maken hebben met relatieproblemen. De vrouw is ingesloten voor verder onderzoek.