Politie Zeeland


---


O-1057-2006 Inbraak in verenigingsgebouw
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een verenigingsgebouw aan de Riemwagenweg in Goes.
Voor zover bekend werd er niets weggenomen. Door de inbraak ontstond schade aan een deur en enkele kasten in het gebouw. Het schadebedrag is niet bekend.

Z-1058-2006 Openbare schennis
In de Zusterstraat in Sas van Gent werden woensdag tussen 16.00 en 16.40 uur twee meisjes uit Sas van Gent geconfronteerd met een potloodventer.
De man toonde zijn geslachtsdeel en masturbeerde. De twee meisjes, 13 en 14 jaar, zijn weggelopen en hebben aangifte gedaan.

O-1059-2006 Kop / staartbotsing in Goes
Op de Westwal vond woensdag om 16.40 uur een kop / staartbotsing plaats.
Een 74-jarige automobilist uit de gemeente Goes en een achter hem rijdende 53-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland kwamen uit de richting van de Zusterstraat en moesten remmen in verband met het overige verkeer. Een achter hen rijdende 45-jarige man uit de gemeente Goes kon niet tijdig stoppen en alledrie de voertuigen botsten tegen elkaar. De auto's raakten allemaal lichtbeschadigd.

O-1060-2006 Aanrijding in Kapelle
Op de Nieuwe Vierwegen vond woensdag om 15.45 uur een aanrijding plaats.
Twee automobilisten reed over de Nieuwe Vierwegen, komende uit de richting van 's-Gravenpolder. Een 43-jarige man uit Arnemuiden op de linker rijstrook en schuin achter hem, op de rechter rijstrook een 82-jarige man uit Kapelle. Een onbekend gebleven Belgische automobilist reed voor hen en sorteerde voor naar links om de Spaanweg in te rijden. Hij bedacht zich echter en reed vanaf de voorsorteerstrook de weg weer op. De Arnemuidenaar, die daar reed, moest uitwijken naar de rechter rijstrook en kwam in botsing met de man uit Kapelle. Over eventueel letsel is niets bekend. Beide auto's raakten beschadigd. De Belgische bestuurder is doorgereden.

Z-1061-2006 Kop /staartaanrijding in Terneuzen
Op de Buitenhaven kwamen woensdag om 16.03 uur drie personenauto's met elkaar in botsing.
Een 25-jarige automobiliste uit Gent en een achter haar rijdende 22-jarige vrouw uit Sas van Gent kwamen uit de richting van de N252 en moesten remmen in verband met het overige verkeer. Een achter hen rijdende 23-jarige man uit Zoersel (B) kon niet tijdig stoppen en alledrie de voertuigen botsten tegen elkaar. De ambulance kwam ter plaatse voor de 22-jarige vrouw. Zij had last van haar nek, maar kon na onderzoek naar huis. De auto's raakten allemaal beschadigd.

Z-1062-2006 Inbraak in bedrijfsbus
Bij een inbraak in een bedrijfsbus, afgelopen nacht in de Gentsestraat in Biervliet, werd gereedschap, waaronder drie acuuboormachines gestolen.
De waarde van het weggenomen gereedschap is niet bekend.

W-1063-2006 Brand bij autosloperij in Middelburg
Woensdag om 19.15 uur zijn bij een autosloperij aan de Oostperkweg in Middelburg twee auto's uitgebrand.
De eigenaar van de sloperij heeft de brandende auto's met een heftruck naar een open plaats gereden. Door de brandweer werd de brand geblust. De oorzaak is niet bekend.


---- --