Rechtbank Amsterdam


Agenda van de Ondernemingskamer voor donderdag 9 maart 2006

De ondernemingskamer behandelt donderdag 9 maart 2006 het verzoek van centaurus capital ltd c.s. tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen bij versatel telecom international n.v.

Op donderdag 9 maart 2006 worden ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaken behandeld:

* 10.00 uur: de jaarrekeningprocedure betreffende Triavium Holding B.V. en Triavium Vastgoed B.V. (behandeling met gesloten deuren);
* 11.00 uur: het verzoek van Centaurus Capital Limited c.s. (advocaat: mr. P.J. van der Korst) tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen bij Versatel Telecom International N.V. (advocaat: mr. A.F.J.A. Leijten) in verband met de voorgenomen juridische fusie tussen Versatel Telecom International N.V., Tele2 Finance B.V. en Tele2 Netherlands Holdings B.V. (advocaten: mr. A.J. Croiset van Uchelen en mr. G. te Winkel);
* 14.30 uur: het verzoek van Southeast U.S. Holdings B.V. (advocaten: mr. A.A.H.J. Huizing, mr. G. te Winkel en mr. J.D. Kleyn) tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen bij DIM Vastgoed N.V. (advocaten: mr. B.W. Roelvink en mr. H.J. de Kluiver).

mr. Anita J. van Wees
Griffier van de Ondernemingskamer
Amsterdam, 8 maart 2006


---

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam. De mogelijkheid bestaat dat de behandeling van bepaalde zaken geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk zijn gekomen.

Bron: Gerechtshof Amsterdam Datum actualiteit: 8 maart 2006 Naar boven