Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Vrouw uit Eerbeek vermist

Publicatiedatum: 9-3-2006 17:46:06

Onderstaand bericht is afkomstig van de politie Noord en Oost Gelderland:

Op verzoek van de familie stelt de politie Noord- en Oost Gelderland een onderzoek in naar de sinds woensdag 8 maart vermiste Jannie Staal. De 49-jarige Eerbeekse is sinds woensdagmorgen vermist. Zij is suikerpatiënt en heeft dagelijks haar medicatie nodig.

De vrouw heeft woensdagochtend in alle vroegte de woning verlaten. Nadat de familie de vermissing bij de politie gemeld had en de informatie via de landelijke opsporingssystemen bekend was gemaakt, kreeg de politie Eerbeek een melding dat de vrouw die ochtend was gesignaleerd in het bosperceel de Lange Juffer in Dieren, in de buurt van de spoorlijn Ellecom/Dieren. Daar is ze echter niet aangetroffen.

De vermiste vrouw heeft het volgende signalement: 1.70 m, normaal postuur, blauwe ogen, blond ietwat grijzend haar en ze draagt een zilverkleurige bril. Ze was op het moment van de vermissing gekleed in een blauwe spijkerbroek, roze trui, een korte beige jas met bont bij de mouwen en ze droeg gezondheidsslippers.

Tot nu toe hebben zoekacties niets opgeleverd. De politie Noord- en Oost Gelderland sluit niet uit dat de vrouw buiten de politieregio wordt aangetroffen.

Mocht u de vrouw hebben gezien of weten waar zij is, neemt u dan contact met de politie Eerbeek op via 0900 - 8844.

N.B. Een foto van de vermiste vrouw staat op www.politie.nl

voor nadere informatie:
Anton de Ronde
voorlichter politie Noord- en Oost-Gelderland
email: anton.de.ronde@no-gelderland.politie.nl
telefoon 055 - 5486052

---