tros

Afdeling Communicatie
Hilversum, 08-03-2006

Televisie
z@ppsport
Uitzending vrijdag 10 maart + zondag 12 maart
Z@PP (Nederland 3) - 15.55 uur + 18.00 uur

Ajax-speler ryan babel
in z@ppsport

Presentator Ron Boszhard leidt de kopgroep én het programma bij de kids van Wielervereniging Het Stadion uit Utrecht. En dit zit er in:

REPO: Open NK Shorttrack voor junioren
Mike Schepers (13 jaar) doet mee aan het Open NK Shorttrack voor junioren. Shorttrack-schaatsen doet hij nu drie jaar, naast langebaanschaatsen. Hij is clubkampioen van Hardrijvereniging Den Haag-Westland en werd vorige week Zuid-Hollands kampioen... Hoe vergaat het hem bij de NK?

SURVIVALKAMP ARDENNEN
De boog kan niet altijd gespannen staan voor onze zwaarbeproefde overlevers. En voor de ontspanning is boogschieten als sport helemaal in de roos.

MOVE:
We staan even stil bij de breakdance-move van Cas: de 'Baby-freeze'.

LEF!
Uitdaging: krijgt Ron in tien vrije worpen de meeste ballen in de basket? Aan de trainer zal het niet liggen: dat is oud basketbal-international en groot kindervriend Henk Pieterse.

ZONDAG 12 MAART 2006- 17.55 uur

Ron bindt de ijzers onder, want hij presenteert Z@PPSPORT vandaag met kinderen van WV het Stadion Utrecht. Dit zit er in:

HELLUP: Ryan Babel
Ron verrast Ajax-fan Stijn op de dag dat hij 12 jaar wordt: hij gaat idool Ryan Babel ontmoeten! Op zijn vorige verjaardag is deze d3- speler van FC Hoofddorp met zijn vader naar Ajax-Heerenveen geweest, waarin Babel na een doelpunt een gave salto demonstreerde. Die wil Stijn niet van hem leren, maar wel de zogenaamde schaarbeweging om en tegenstander te passeren. Daar is Ryan als hulp natuurlijk geknipt voor!

SURVIVALKAMP
Op zelfgebouwde vlotten beleven de overlevers benauwde momenten op een woeste Ourthe-rivier.

Voor meer informatie: www.z@ppsport.nl




TROS