TROS


MARCO BORSATO, TOOSKE EN MEDIUM ROBBERT IN EERSTE TROS TV SHOW REINOUT OERLEMANS

Op vrijdag 10 maart zendt de TROS de allereerste TROS TV SHOW van Reinout Oerlemans uit. Reinout ontvangt presentatrice Tooske Breugem, medium Robbert van den Broeke, Marco Borsato en John Ewbank.

Met Tooske praat Reinout over haar belevenissen in Duitsland rondom de Duitse versie van Idols; 'Deutschland Sucht Den Superstar'. Hij neemt een kijkje achter de schermen bij de opnamen en ook komen Tooskes favoriete televisieseries aan bod.

Verder te gast zijn het medium Robbert van den Broeke en zijn vader. Robbert werd bekend door het RTL-programma 'Er Is Zoveel Meer' dat hij samen met Irene Moors maakte. In de studio praat hij voor het eerst openhartig over alle commotie door de 'genverbrander'-rel in de media. Ook de vader van Robbert is flink aangepakt in de pers, en vertelt over zijn zoon en de impact die de gave van Robbert heeft op het hele gezin.

Met Marco Borsato praat Reinout over zijn samenwerking met de wereldberoemde Andrea Bocelli. Onlangs reisde Marco af naar het huis van Bocelli om het duet 'Because We Believe' op te nemen. Voor Marco een droom die uitkwam. Tevens is de muzikale wederhelft van Borsato in de studio: John Ewbank. Op 19 maart a.s. krijgt Borsato de Radio2 Zendtijdprijs uitgereikt tijdens het 'Gala van het Nederlandse Lied'. Een openhartig gesprek over samenwerking en vriendschap.

De TROS TV SHOW is hét vrijdagavondprogramma van de TROS waarin presentator Reinout Oerlemans nationale en internationale gasten ontvangt in de studio of bezoekt bij hen thuis en op hun werk. De dertien afleveringen worden om de week uitgezonden.