Ingezonden persbericht


Moniek Kleinsman bij EK 47/2 in Delden

Vanaf afgelopen dinsdag rollen de ballen over de groene lakens in het Apart Hotel te Delden. In een prachtige arena, waar 4 biljarts staan opgesteld, was het Wiljan van de Heuvel die de eerste carambole van dit Europees Kampioenschap maakte. In de telkens 7 poules moeten de spelers zich als poulewinnaar weten te plaatsen voor de volgende dag, waarbij er dan weer 14 nieuwe spelers worden toegevoegd. Vrijdag 10 maart maken 14 ranking spelers hun opwachting, die dan samen met de 7 overgebleven spelers van de afgelopen 3 dagen de 1/8e finales spelen. Enkele van deze spelers zijn : Henri Tilleman (2 voudig EK kader, meervoudig NL kampioen), Patrick Niessen (4voudig EK 71/2), Titelverdediger Arnim Kahofer, EK 2004 Xavier Gretillat e.v.a.

De openeningsceremonie begint vrijdagmorgen om 10 uur. Namens de gemeente Hof van Twente is de heer Kneuman afgevaardigd. Zondag 12 maart zijn de halve finales, waarna om 14.00 uur de finale plaats zal vinden. Olympisch schaatsster Moniek Kleinsman, geboren in Bentelo, zal na de finale de prijzen uitrijken, waarna nog een sluitingsceremonie zal plaatsvinden.

Wij nodigen u daarom wederom uit om aanwezig te zijn bij deze finale en verzoeken u tevens om aandacht in uw media te schenken aan dit Europees Kampioenschap.

Meer informatie, standen en namen van spelers vind u op onze website :

www.classicmasterstrophy.nl

Met vriendelijke groet,
namens Bennie Deegens, CMT Organisatie

Erik Schaddelee
www.classicmasterstrophy.nl