Llink


Rotterdam, 9 maart 2006

PERSBERICHT

Ontknoping Überseksueel van het Jaar bij LLinke Soep

Aanstaande vrijdag brengt LLinke Soep de eerste verkiezing van de Überseksueel van het jaar. Überseksueel? Volgens de Volkskrant is hij succesvol, mannelijk, stijlvol en vooral maatschappelijk betrokken. De strijd leek vanaf het begin gestreden. Chris Zegers staat vanaf week 1 bovenaan de ranglijsten. Maar in de laatste week is toch nog een felle strijd ontstaat tussen Zegers en Najib Amhali. Wie heeft gewonnen? Wie ontvangt de fallus met het geitenwollensokje? LLinke Soep wordt vrijdag 10 maart uitgezonden bij LLiNK op Radio 1.

Verder in de uitzending
Marcel van der Steen belt met Anna Kogut. Zij is met mede-studenten voor naar Wit-Rusland gelift om aandacht te vragen voor de mensenrechtenschendingen in het land. Hebben Anna en de andere studenten Wit-Rusland gehaald?

LLinke Soep gaat inburgeren. Aanstaande woensdag gaat de nieuwe 'Wet Inburgering Buitenland' in. Inburgeren kan dan alleen nog in het thuisland. Aan de hand van het cursusboek 'Naar Nederland' onderzoekt het team van LLinke Soep haar eigen inburgeringsvermogen.

En topkok Andy McDonald van McDonald's Kitchen maakt weer een lekker LLink Soepje. Deze week: geroosterde bietensoep.

LLinke Soep is vrijdag 10 maart om 20:00 uur te horen bij Radio 1. Llinke Soep is een programma LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.

EINDE PERBERICHT

---------------------------------------



Llink