Ingezonden persbericht


the wild voorpublicatie in donald duck

"The Wild" Disney's nieuwste animatiefilm
voorpremiere in donald duck nr 11!!!

The Wild is het verhaal van de leeuw Samson. Hij leidt een rustig leven in de dierentuin en schept graag op over zijn grote avonturen in de wildernis. Zijn zoontje Ryan doet hard zijn best om op zijn vader te lijken, maar zo hard brullen als Samson, dat wil maar niet lukken. Opeens belandt Ryan in een kist, die hem regelrecht naar de wildernis brengt. Nu zal Samson zich moeten bewijzen; zijn zoon is in gevaar! Gelukkig krijgt hij hulp van andere dierentuindieren, waaronder een koala, een anaconda en een giraffe. Eenmaal in de wildernis beleven ze de dolste avonturen...En of het goed afloopt..? Dat lees je in Donald Duck!

Vanaf Donald Duck 11 (verschijningsdatum 10 maart) kun je gedurende 9 weken elke week een aflevering van het filmstripverhaal lezen! Humor, avontuur en spanning wisselen elkaar af en het stripavontuur volgt het filmverhaal zo letterlijk mogelijk.

De film The Wild draait vanaf 26 april in de Nederlandse bioscoop. Kun je niet wachten? Surf dan snel naar www.donaldduck.nl voor een voorproefje, maar ook voor de leukste The Wild prijzen!

Sanoma Uitgevers bv
Capellalaan 65, 2132 JL Hoofddorp
tel: (023) 5564768
fax: (023) 5564763
mob: +31(0)650527209
email: f.cordes@sanoma-uitgevers.nl

---- --