Gemeente Borsele

Nieuwsbericht

Inspraak nieuw beleid en verordeningen Monumenten en Dorpsvernieuwing

De drie concepten: de beleidsnotitie Monumenten en Dorpsvernieuwing, de nieuwe Monumentenverordening en het concept Subsidieverordening voor Monumenten en Dorpsvernieuwing liggen vanaf 10 maart ter inzage bij de afdeling Post- en archiefzaken van de gemeente Borsele in het gemeentehuis in Heinkenszand. Deze concepten zijn tevens te raadplegen op deze website onder Bestuur en beleid, Bestuurlijke informatie, Verordeningen.
Op grond van de inspraakverordeningen krijgen alle ingezetenen en allen die betrokken zijn bij deze beleidsstukken de gelegenheid om hun zienswijze(n) te geven op inhoud van de verordening. Zienswijze kan tot en met 21 april schriftelijk worden ingediend ter attentie van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borsele. Nadere informatie kunt u verkrijgen bij Margriet Rozemond, telefoonnummer (0113) 238439 of e-mail mjrozemond@borsele.nl.
Naar aanleiding van eventuele zienswijze(n) zullen de beleidsstukken mogelijk worden aangepast en worden voorgelegd aan de gemeenteraad.