Ingezonden persbericht


Persbericht 3FM
10 maart 2006

3FM Serious Talent op zoek naar de bands van morgen

Online podium voor onbekend talent op 3FM.nl

3FM Serious Radio legt vanaf vandaag de loper uit voor alle getalenteerde onbekende bands en artiesten in Nederland. Via 3FM Serious Talent kunnen beginnende bands en artiesten demo's uploaden naar 3FM.nl. De demo's worden beoordeeld door de muziekredactie én door de luisteraars van 3FM. De beste demo's maken vanaf september 2006 kans op airplay op de zender die aan de wieg heeft gestaan van ontelbaar veel Nederlandse bands en artiesten.

Vanaf vandaag is het mogelijk demo's achter te laten op de site. Op 10 april zijn de eerste demo's te beluisteren en te beoordelen. Vanaf 1 september zullen de beste demo's elke werkdag te horen zijn in de avond op 3FM.

Zendercoördinator Florent Luyckx maakte de lancering van 3FM Serious Talent vrijdag bekend tijdens het Weekend van de NL Pop: "We willen ons met Nederlands product ook buiten het aanbod van de muziekindustrie oriënteren. Daarbij kiezen we voor de kortst mogelijke weg tussen de demo's van onbekend talent en de kans om op de radio gedraaid te worden" aldus Florent Luyckx. "Uniek daarbij is dat de bezoekers van de website bij de beoordelingen van de demo's een even grote stem hebben als de muzieksamenstellers van 3FM. We zijn benieuwd."