Rutger Verbeet nieuwe directeur P&O ISS Facility Services

Iss nederland

Met ingang van 1 april 2006 treedt de heer mr. R.H.M. (Rutger) Verbeet MMO in dienst als directeur Personeel & Organisatie bij ISS Facility Services. Verbeet volgt de heer Bert Drenth op.

Verbeet (46) heeft in de afgelopen jaren diverse managementfuncties vervuld voornamelijk op het gebied van Personeel & Organisatie. Recentelijk was Verbeet directeur Human Resource services bij cateraar Albron. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor human resources, management development, arbeidsomstandigheden en organisatieontwikkeling.

'ISS Facility Services is voor mij een fantastische nieuwe uitdaging', aldus Verbeet. 'De drijvende kracht van ISS is haar medewerkers. ISS gelooft dat tevreden, goed opgeleide medewerkers zorgen voor tevreden klanten, daar sluit ik mij helemaal aan. Ik kan niet wachten om mijn bijdrage aan die medewerkers te leveren voor de strategie van ISS.'

Over ISS Facility Services
ISS Facility Services werkt onder andere voor een aanzienlijk deel van de top 100 bedrijven in Nederland. ISS Facility Services heeft ongeveer 21.000 professionals in dienst en realiseert een omzet van 416 miljoen euro (2004). ISS loopt voorop bij het professionaliseren en optimaliseren van het vakgebied facilitaire dienstverlening. ISS onderscheidt de volgende services: Bedrijfscatering, Groenvoorziening, Office support (waaronder Beveiliging), Schoonmaakdienstverlening en Geïntegreerde facilitaire dienstverlening. In deze laatste service worden de eerder genoemde facilitaire diensten als totaalpakket aangeboden onder centraal operationeel management. Dit concept leidt tot maximale synergie in de dagelijkse uitvoering. Het vertaalt zich concreet in kostenbesparingen, waarbij het kwaliteitsniveau minimaal gelijk blijft en in de meeste gevallen stijgt. Zo kunnen klanten zich richten op hun core business.

Noot voor de pers (