1e persbericht van vrijdag 10 maart 2006

Eindhoven, 10-03-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Agressieve man aangehouden

Een 20-jarige man uit Schipluiden is vrijdag rond 0.10 uur aangehouden in een gebouw van de Technische Universiteit. De man had eerst ruzie gemaakt in de bar van de TU en even later vernielde hij een ruit. De man is onder verzet aangehouden en ingesloten.

Eindhoven: Mannen aangehouden na vechtpartij

Op de Dommelstraat zijn vrijdagnacht om 2.25 uur drie mannen (18, 23 en 35 jaar) uit Nuenen aangehouden. Zij waren betrokken bij een vechtpartij in een café aan de Dommelstraat. Een van de mannen had een bezoeker een kopstoot gegeven. De Eindhovenaren zijn aangehouden wegens openlijke geweldpleging en ingesloten op het hoofdbureau.

Eindhoven: Man meldt zich bij de politie na mishandeling

Een 44-jarige Eindhovenaar heeft zich vrijdag om 1.00 uur gemeld bij de politie. De man had op de Botstraat een 60-jarige Eindhovenaar mishandeld met een ijzeren bandenlichter. Het slachtoffer is met verschillende breuken opgenomen in het ziekenhuis. De aanleiding van het voorval is nog onduidelijk. De verdachte is ingesloten.

Aarle Rixtel: Man met hennep aangehouden

Een 33-jarige man uit Polen is donderdag om 21.55 uur aangehouden in de Dorpsstraat.

Tijdens een controle vond de politie drie grote tassen met weedplanten en een busje pepperspray in zijn auto. De man is ingesloten.

Bergeijk: Algehele verkeerscontrole

Door de politie is donderdagavond van 21.00 tot 2.45 uur een algehele controle gehouden.

De controle werd op verschillende locaties in Bergeijk uitgevoerd. Er werden 28 bekeuringen uitgedeeld. Ondermeer voor het niet dragen van de gordel, geen verlichting voeren, niet kunnen tonen van rijbewijs of kentekenbewijs en rijden onder invloed.

Geldrop: Woninginbraak

Donderdagavond tussen 19.30 en 22.45 uur is ingebroken in een woning aan de Katoenstraat. De dader wist binnen te komen door een openstaand keukenraam.

Uit de woning werden een flatscreen, een digitale videocamera, een kleurentelevisie, speakers en een surroundsysteem weggehaald.

Reusel: Diefstal bedrijfswagen

Vrijdag tussen 0.00 en 7.00 uur is een bedrijfsauto weggehaald op de Lange Voren. Het betreft een witte Opel Combo C-Van met kenteken 99-BT-HR. Aan beide zijkanten van de auto zitten ovale stickers met de opdruk Hedico.