BedrijfsautoRAI

Voordelig instappen in een Renault Trafic en Master

(3/10/2006)
Renault breidt zijn bedrijfswagenlijn uit met nieuwe, scherp geprijsde basisversies van de Trafic en de Master. De Série Limitée Générique is inmiddels leverbaar bij de Renault Business Centers en operators, met een vanafprijs van 14.990 euro voor de Trafic Générique. Dezelfde uitvoering van de Renault Master heeft een prijs vanaf 16.620 euro.
Als Europees marktleider op het gebied van lichte bedrijfswagens komt Renault met de Série Limitée Générique van de Trafic en de Master tegemoet aan de vraag naar een voordelig instapmodel.

De veelzijdige Renault Trafic Générique komt in de plaats van de Série Spéciale en is leverbaar in twee verschillende lengten. De meest compacte versie L1H1 heeft een laadvolume van 5,3 kubieke meter, terwijl de verlengde versie L2H1 met zijn laadlengte van 2,80 meter ideaal is voor het vervoeren van lange voorwerpen. Van beide uitvoeringen is bovendien een versie met dubbele cabine beschikbaar. Ondanks de lage prijs is de Trafic Générique voorzien van een riante standaarduitrusting. Deze wordt nog eens uitgebreid met een elektrisch-pakket (bestaande uit elektrisch bedienbare ramen vóór, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels) en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening.

De Trafic Générique is naar keuze leverbaar met een moderne 1,9 liter common-rail dCi-dieselmotor met een vermogen van 80 of 100 pk. Eerstgenoemde variant is leverbaar voor een bedrag vanaf 14.990 euro, terwijl de prijs voor de krachtigere uitvoering (100 pk) begint bij 16.390 euro. Dat betekent een totaal klantvoordeel van maar liefst
1.440 euro.

Renault Master Générique
Met zijn lage laaddrempel, schuifdeur en laadvolume vanaf 8 kubieke meter is de Renault Master uitgesproken functioneel. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de Master Générique, die een verrassend lage prijs combineert met een rijke standaarduitrusting. Deze uitrusting wordt bovendien uitgebreid met elektrisch bedienbare ramen en elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels.

De Série Limitée Générique van de Renault Master is leverbaar als gesloten bestelbus, maar ook in twee verschillende versies met dubbele cabine. In combinatie met de 80 pk sterke 1,9 liter dCi-dieselmotor beginnen de prijzen van de Master Générique bij 16.620 euro. Dat brengt het klantvoordeel in totaal op 600 euro.

Voordelig leasen
De lagere basisprijs heeft ook een positieve invloed op de leaseprijzen voor zowel de Trafic als de Master. Voor de Trafic Générique bedraagt het leasetarief van Renault Financial Services 359 euro per maand. De leaseprijzen van de Renault Master Générique beginnen bij 389 euro per maand. Deze prijzen zijn exclusief BTW op basis van 48 maanden/20.000 kilometer per jaar. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en BPM